- Reaction score
- 145
Като да не повярва човек чудех се какво да правя.. и за 10-тина мин ви драснах 1 DS класация която е базова , но ако има желание ще я разширя доста.. значи класацията поддържа 3-ти клас герои.. както и показва снимка на класа герои.. поддържа и съмунер. ако страницата ви има индивидуални странички за всеки герои (странички с информация за даден герои) оправете този ред като редактирате пътя към страничката <td align='center'><a href='pinfo.php?name=$row[0]' target='_blank'>$row[0]</a></td> и като цъкнат на името от класацията ще отваря страницата с информация за даден герои, ако нямате такива неща премахнете препратката..
Този цвят съм го сложил като базов.. интегрирайте си го към вашият темплейт
п.с не съм сложил на всички класове снимки !!! не ми се търсят сложете си ги като спазвате логиката във файла ! (има само на BK и DW)
п.с2 ако има голямо желание мога да направя класацията така че да не е само обща за всички, а да има опция за разглеждате например: топ 100 девил скуеър за бк-тата само или само за дл-тата .. (като пример) с 2 думи да стане по-изчанчена
ето и скрийн какво съдържа класацията
Цък
ето и от къде да свалите файлчетата
Цък
п.с.. сори за грешките ама вижте кое време пиша това.. и кое време съм го правил
п.с(последен) редактирайте си Config.php или използваите вашия както ви хареса.. не съм ви сложил anti sql inject.. и сами можете да си сложите.. пък и най-вероятно имате така че само го "мушнете" в скрипта
UPDATE -> Mirror
link 2 sendspace Цък
Credits - Clamp
Този цвят съм го сложил като базов.. интегрирайте си го към вашият темплейт
п.с не съм сложил на всички класове снимки !!! не ми се търсят сложете си ги като спазвате логиката във файла ! (има само на BK и DW)
п.с2 ако има голямо желание мога да направя класацията така че да не е само обща за всички, а да има опция за разглеждате например: топ 100 девил скуеър за бк-тата само или само за дл-тата .. (като пример) с 2 думи да стане по-изчанчена
ето и скрийн какво съдържа класацията
Цък
ето и от къде да свалите файлчетата
Цък
п.с.. сори за грешките ама вижте кое време пиша това.. и кое време съм го правил
п.с(последен) редактирайте си Config.php или използваите вашия както ви хареса.. не съм ви сложил anti sql inject.. и сами можете да си сложите.. пък и най-вероятно имате така че само го "мушнете" в скрипта
UPDATE -> Mirror
link 2 sendspace Цък
Credits - Clamp
Last edited: