В "D:\MuServer\Data\Lang\chs" казвам chs защото моя сървър е по него!
И така де, отиваш там отваряш "Item(chs).txt" и там имаш всички итеми.
Отваряш го и трябва да е нещо такова:
Code:
//Index x y sirial drop Name level DamMin DamMax Speed Dur MagDur Str Agil È渶¹ýç Èæ±â»ç ¿äÁ¤ ¸¶°Ë»ç
0
0 1 2 1 1 1 "Kris" 6 6 11 50 20 0 40 40 1 1 1 1
Там на края където ти е означението "последните четири единици, това е от кои херота да се носи итема.
На "Kundun Staff трябва да е
Code:
"1 0 0 1"
Желая ти успех, за всеки случей промени това не само в "chs, а и в kor, tai".
D:\MuServer\data\lang\kor\item(Kor).txt => отваряш го с текстов editor => натискаш Ctrl+F => пишеш Kundun Staff => на реда където ти пише Kundun Staff променяш последната цифра на 1 и си готов
D:\MuServer\data\lang\kor\item(Kor).txt => отваряш го с текстов editor => натискаш Ctrl+F => пишеш Kundun Staff => на реда където ти пише Kundun Staff променяш последната цифра на 1 и си готов
Момче, гледай си кефа и не ма занимавай с глупостите си.
Те другите ще прочетат темата, ще ти кажат какъв ми е проблема, не ми са навлиза в конфликти. Цъкай си радвай се на живота, не ме занимавай!
видях какъв ти е проблема, че съм отговорил, след като вече си му казал как става, голям праз... и не виждам къде аз та занимавам с моите глупости след като ти пишеш отговор на мой коментар, по скоро ти не ма занимавай с глупостите си другия път...
видях какъв ти е проблема, че съм отговорил, след като вече си му казал как става, голям праз... и не виждам къде аз та занимавам с моите глупости след като ти пишеш отговор на мой коментар, по скоро ти не ма занимавай с глупостите си другия път...
Момче, почваш да ме нервираш.
Тъкмо си помислих, че си един от малкото свестни в форума.
А ти си същата путка като по-голямата част от форума.
Помагаш чат пат, спор няма, ама си лайно.
Предупредих те няколко пъти, ти продължаваш са прайш на "Internet Ninja"
както казва Екстази.
Не виждам в кой коментар съм се правил на "Internet Ninja", като гледам е точно обратното, няма да пиша повече, по простата причина, че не виждам никакъв смисъл да си пиша с тебе, попитах те нещо ти почна да увърташ, е какъв е смисъла да си пишем...
Не виждам в кой коментар съм се правил на "Internet Ninja", като гледам е точно обратното, няма да пиша повече, по простата причина, че не виждам никакъв смисъл да си пиша с тебе, попитах те нещо ти почна да увърташ, е какъв е смисъла да си пишем...
1-во не съм увъртал, щом сам се сети за какво става на въпрос!
2-ро аз не се правя на интернет нинджа, ако мислиш, че се правя ела
в Велико Търново. Ще звънна в залата, ще уредим ринга, един "приятелски спаринг, па после ще видиш, че не се правя на "Internet" нинджа!