[Help] Как да си сложа в сайта

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Как да си сложа в сайта меню online users and ban list сайтът е MuWeb0.7 тема MuCorea ако ви трябва де :angel_not::cheezy:
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
692
под този таг : <div align="center"><img src="template/mukorea/images/poll_line.gif" alt="" border="0" height="3" width="137"></div>
<div class="link_menu" align="absmiddle"><img src="template/mukorea/images/dot2.gif" align="middle">&nbsp;&nbsp;<a href="administrator.php">Admin Area</a></div>

сложи :

<div align="center"><img src="template/mukorea/images/poll_line.gif" alt="" border="0" height="3" width="137"></div>
<div class="link_menu" align="absmiddle"><img src="template/mukorea/images/dot2.gif" align="middle">&nbsp;&nbsp;<a href="banned.php">Banned Players</a></div>

и повтаряш същото с online users :) но трябва да си сложиш модулите за тези неща
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Е става ли да ти дам па ти да ми го направиш че не разбирам много много
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
692
ok ... Skype : gasolinch0
 
Last edited:

StoneAngel

Well-Known Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,077
Reaction score
193
Защо не исползваш MUweb 0.8 послесно се адват :)
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Ем за Gasolincho ето ти от каде да го земеш Цък тука
За StoneAngel сървара не е мой а на приател и на него повече му харесвало тоя
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Ми като мукореа нищо че незнам дали ша му ареса
 

StoneAngel

Well-Known Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,077
Reaction score
193
MuWeb 0.7 Няма нищо общо с сайта на MuKorea :))
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Абе нали така се каа темплеида ако имаш снимки покажи кви са темплейдите за 0.8
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
692
по-голямо изображение имаш ли пич? а и междудругото някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля WebTemplate на "коз му" ?

П.П. : извинете ме за опита да редактирам ваш темплейт но просто обичам да е по тъмен и темплейтът от "ескейп му" ми допадна :) признавам че откраднах доста неща от там но само HTML codes + images, +css и JS в момента си правя нов мой и ще ползвам временно този с който съм в момента :) и пак казвам извинявам се на администратора и на пичовете който са правили темплейта ... но нямах време да правя друг и Вие пак сте добре че сте екип а на мен никой освен AgMuN4o не ми помага
 
Last edited:

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
А може ли да ми кажете как да сложа банер дет кат влезеш в сайта и ти излиза vote for us на ескейпму беше така ако не се лъжа
 

StoneAngel

Well-Known Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,077
Reaction score
193
В секцията с опътванията я има как се добавя това ;) Айде афк да играм Броод :p
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Я дай едно линкче че не го намирам
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
апфф тва треа да си направа и модули за да работи моеш ли набързо ме направеш моля те
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
692
ето ти моя само промени моите линкове с твои :)

Code:
<div id="showimage" style="position:absolute;width:250px;left:1px;top:5px">

<table border="0" width="250" bgcolor="white" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr>
<td width="100%"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"
height="36px">
<tr>
<td id="dragbar" style="cursor:hand; cursor:pointer" width="100%" onMousedown="initializedrag(event)"><ilayer width="100%" onSelectStart="return false"><layer width="100%" onMouseover="dragswitch=1;if (ns4) drag_dropns(showimage)" onMouseout="dragswitch=0"><font face="Verdana"
color="red"><strong><small>Messages Box</small></strong></font></layer></ilayer></td>
<td style="cursor:hand"><a href="http://mu.trifonov.tv/index.php?op=vote" onClick="hidebox();return false"><img src="close.gif" width="16px"
height="14px" border=0></a></td>
</tr>
<tr>
<td width="100%" bgcolor="black" style="padding:4px" colspan="2">

<!-- start -->
<font color="#FFFFFF"><b>Моля гласувайте всеки ден за сървъра и може да спечелите кредити.
</b></font>
<br>
<br>
<font color="#FFFFFF"><b>Please vote for MuDarkAngels and u can win reward credits.</b></font>

<br>
<br>
<br>
<center><i><b><a href="http://mu.trifonov.tv/index.php?op=vote" target="_blank">
<font color="#00FF00" size="5"><u>Klick and VOTE</u></font></a></b></i></center>
<!-- end -->
ето и изображението което върви с него :
http://mu.trifonov.tv/downloads/close.gif