Като цъкнеш Connect на клиента нали дава картинка, има ли някой урок да ми даде, какво е нужно за да сложа името на сървъра на нея, докато зарежда играта, знам, че се прави с Photoshop ама..
Дано съм те разбрал правилно.
Значи той си има едитор който преврища файла на снимката в истинска снимка после си я едитваш с фотошоп и после този едитор пак може да ти я върне в същия файл
Ако това ти е проблема намери ме на скайп ще ти пратя едитора и ще ти помогна да го усвоиш
1. влизаш в едитора и си избираш къде ти е OZJ файла той или е в data/local или data/interface не съм сигурен но може да е и в data/logo
2. след като си го избрал цъкаш на Convert
3. влизаш в папката където е бил файла и ще намериш една jpg снимка
4. отваряш е с PhotoShop или друга подобна програма и си я едитваш
5. запазваш снимката в jpg формат пак със същото име и отиваш пак в едитора долу в ляво ще видиш едно "1: Mu File->Img File" цъкни и избери
"2: Img File->Mu File" намираш снимката и цъкаш на Convert после я слагаш в клиента и готово
p.s. и престанете с това "пиши по скайпа за да ти помогна" има и други хора който може да имат същия проблем и като си написал "пиши по скайпа за да ти помогна " вместо да напишеш в темата 98% от скучайте пускат нова тема за проблем който вече е решен
М да прав си , но в форумите не ми е удобно да пиша с някой за нещо иска се повече чакане от колкото в скайп , но ще се старая вече тук да поствам всичко