Здравейте.Как да си направя на SQL Leval username sa и да му сложа парола ...
Искам да си направя име и парола които да задавам при правенето на сървъра такива които ти иска като
Db name: MuOnline
Username: sa
Password: ****
сещаш ли се ?
Нещо бъркам
Use administrator accountlol там никви потребители и пароли няма да пишеш даваш да ти стане тъмно там на к'ва беше опцията да не може да пишеш и после му даваш "ОК"
Използвам администраторски акаунт но не само SQL analуser ми дава тази грешка а и като пробвам да пусна сървъра некво си ODBC като това подобно на DataServer1..Use administrator account
ми намери си ODBC за версията която ползваш и го пусни xDИзползвам администраторски акаунт но не само SQL analуser ми дава тази грешка а и като пробвам да пусна сървъра некво си ODBC като това подобно на DataServer1..
WinDefender нямам си и на представа какво е това а колкото за антивирусна карам без такава :ДЛоша работа... файла е корумпиран... яко е цоцал кинти значи...
карай се на мастъра ^^
сега по сериозно понеже е кракнат и WinDefender-a го засича като вирус варианта да го оправиш е да спреш WinDefender или антивирусната ти ;p
WinDefender нямам си и на представа какво е това а колкото за антивирусна карам без такава :Д
Aко ми дадете други файлове ще се оправи ли ако може вие да ми препоръчате че аз обликолох пичти целият форум и не намерих свестни ;с