[Help] Как да запазя Базата Данни ?

ReDSkuLL

Member
Joined
Jun 16, 2008
Messages
111
Reaction score
11
начи всега аз имам сървръ на 97д99и и искам да сменя сървър файловете с дръги 97д99и но искам да запазя итемите ресовете левълите но не знам как става това.Хайди някой ако знае да ми пише по скайп или в темата :)
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Ми не прави нищо само папката MuServer замести, не пипай DB-тата ;)
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Ам ако искам от 1.0L на Se3 Ep1 как треа стане кат е с различни ДБ ???
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Така няма да стане ;)
Треа се реска сървъра за жалост :(
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
До колкото знам, от две еднакви версии може само да се слагат Мu Server, от две различни версии няма да стане... :D Но бях свидетел и на смяна от 97д+99и на 99б+ което не знам дали е било нормално, защото те са малко свързани помежду си :blush-anim-cl:
 

Stefan

New Member
Joined
Apr 24, 2008
Messages
87
Reaction score
21
Аз съм сменял от 97d към 1.02d ,като съм сменял само сървър файловете,без да бутам ДБ.Проблема е,че някой предмети се променят или изчезват.
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Лол, трябва да имаш доста проблеми...
Guild Alliance-а да не бачка, Friends, половината неща от Command Менюто ('D') и доста други неща, които ги няма в 97d :p
 

Stefan

New Member
Joined
Apr 24, 2008
Messages
87
Reaction score
21
Лол, трябва да имаш доста проблеми...
Guild Alliance-а да не бачка, Friends, половината неща от Command Менюто ('D') и доста други неща, които ги няма в 97d :p
Повечето неща бачкаха,а до колкото си спомням няма Friends и Guild Alliance в 1.02d (не съм сигурен,защото не съм играл тази версия от 1-2 год.)
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Лол, трябва да имаш доста проблеми...
Guild Alliance-а да не бачка, Friends, половината неща от Command Менюто ('D') и доста други неща, които ги няма в 97d :p
Лично съм го пробвал и става в 1.02д не работеха тея помии единствения проблем беше че итемите през крив макарон ги виждаш а за запазиш ДБ позлвай "transaction log shrink tool" сваги го и разгледай
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Тая програма е добпаа само от каде треа зема тия BackupFiles?
 

Stefan

New Member
Joined
Apr 24, 2008
Messages
87
Reaction score
21
Той самият едитор за герои и акаунти на SkyTeam има такава опция за BackUP.