AnonOps, той дизайна е от 2010-та година (колко... 8 години?!), а от тогава до сега е изтекла мнооого вода.
Аз съм на подобно с твоето мнение, макар че все пак си е мой и не мога да го хейтна толкова много.
Но субективни мнения - няма нищо лошо и никога няма да се обидим. Само може да се подобрим.
По принцип какви web сайтове за търсят за MU? На мен най-голямата експертиза ми е в S1, нагоре вече стават май с адски много опции. Та ако ще го подновявам сигурно ще е само за S1. Сега гледам MU-то е на 10-ти сезон май вече...
Ако няма достатъчно интерес към S1 няма смисъл да го правя, поне някакви 10 човека ако ще го ползват (приемаме че ще стане добър) - да го правя.
Ами, дайте да направим един списък с опции, които се желаят - може да ми дадете и някакъв готов уеб пакет, на който опциите Ви харесват и да се допълнят после с още функции.
Има смисъл от създаване на нови проекти само ако са по-добри от някои съществуващи - тоест да има причина хората да предпочетат точно този уеб пакет вместо някой друг.
Може и на някой съществуващ сървър да ми дадете сайта и да гледам какво има като функции, ако са си ги разработвали само за тях и не са общодостъпни.
Пък може да си го почна лека-полека като имам по някоя минута свободна от работата и да стане.