Cyber New Member Joined Jun 4, 2010 Messages 34 Reaction score 1 Jun 12, 2010 #21 oveRLuckEd said: не Click to expand... Ами какво ще стане ?
killar4eto Well-Known Member Joined Apr 11, 2009 Messages 920 Reaction score 463 Jun 12, 2010 #22 Абе има начин да си bypass-неш balance на трафика от рутера, но нз с какъв си PS: Направих тест на моя лаптоп и сървъра на Му Сезон 5 вървеше 1 месец без проблем, след това го спрях, защото не ми се занимаваше
Абе има начин да си bypass-неш balance на трафика от рутера, но нз с какъв си PS: Направих тест на моя лаптоп и сървъра на Му Сезон 5 вървеше 1 месец без проблем, след това го спрях, защото не ми се занимаваше
oveRLuckEd New Member Joined Apr 28, 2008 Messages 1,776 Reaction score 398 Jun 12, 2010 #23 Cyber said: Ами какво ще стане ? Click to expand... ще си е нормална скоростта
Cyber New Member Joined Jun 4, 2010 Messages 34 Reaction score 1 Jun 12, 2010 #24 killar4eto said: PS: Направих тест на моя лаптоп и сървъра на Му Сезон 5 вървеше 1 месец без проблем, след това го спрях, защото не ми се занимаваше Click to expand... Абе и аз така знам и аз ще пробвам а пък ако се развали е**л сам го ще го даржа сезон 4 и ще обесна след това дали има някви проблеми ако изгори да изгори но ще кажа да не става и на други но не вервам
killar4eto said: PS: Направих тест на моя лаптоп и сървъра на Му Сезон 5 вървеше 1 месец без проблем, след това го спрях, защото не ми се занимаваше Click to expand... Абе и аз така знам и аз ще пробвам а пък ако се развали е**л сам го ще го даржа сезон 4 и ще обесна след това дали има някви проблеми ако изгори да изгори но ще кажа да не става и на други но не вервам
Cyber New Member Joined Jun 4, 2010 Messages 34 Reaction score 1 Jun 12, 2010 #25 А бтв някой можели да ми преложе някаф хубав рутер тоест модела