[Help] Забиване при конект и боксове

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
Сервера е на версиа S3 Ep 1
1.значи след като пусна сървара стои известно време без проблеми и след това когато си напиша ацц и пас забива и така докато не рестартирам сървара

2.значи промених файловете за боксовете от кой какво да пада , рестартирах сървара и пак падат същите итеми ...
 

ivanchy

New Member
Joined
May 10, 2008
Messages
21
Reaction score
2
За "1." нямам отговор , но за "2." мисля че имам. Като си променил файловете за боксовете сервера бил ли е офф ?!
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Абсолютно същите проблеми имам и никой не можа да ми помогне да ги оправя ..
първия проблем е уж от joinserver смених 5 все тая пак така си става ,за втория е мно бъгнато снощи ги правих станаха ,а на сутринта пак пада квото му скимне.Ако намериш решение на проблема сподели го
(за боксовете трябва да спреш целия сървър)
 
Last edited:

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
по принцип сменям боксовете докато сървара е пуснат след това го рестартирам ... но ефект няма :angrier: а това с конекта е много досандо .... само ми спамят в форума с 1 и същ проблем
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
За боксовете си нямам напредстава как работи снощи вечерта бях нагласил от Кундун да падат определени сетове (докато работеше) сървъра заби (както се случва и при теб),рестартирах го и след тва пускаше само Hand axe...
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Сервера е на версиа S3 Ep 1
1.значи след като пусна сървара стои известно време без проблеми и след това когато си напиша ацц и пас забива и така докато не рестартирам сървара

2.значи промених файловете за боксовете от кой какво да пада , рестартирах сървара и пак падат същите итеми ...
ето ти хубави BOX http://darksteam.net/showthread.php?t=322
 

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
Code:
	0	4	3	0	1	4	//Excellent Scimitar+3+16
	0	5	3	0	1	4	//Excellent Blade+3+16
	5	0	3	0	1	4	//Excellent Skull Staff+3+16
	5	1	3	0	1	4	//Excellent Angelic Staff+3+16
        5       10      5       0       1       7       //Excellent AA staff

например тези редове са от БОК+5 ... какво им е хубавото ?
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Code:
	0	4	3	0	1	4	//Excellent Scimitar+3+16
	0	5	3	0	1	4	//Excellent Blade+3+16
	5	0	3	0	1	4	//Excellent Skull Staff+3+16
	5	1	3	0	1	4	//Excellent Angelic Staff+3+16
        5       10      5       0       1       7       //Excellent AA staff

например тези редове са от БОК+5 ... какво им е хубавото ?
ми хубаво :) като не си доволен оправяй се сам!
 

parsy

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
351
Reaction score
152
For the Connect Problem Change Connect server i recommend BOR TEAM CS

For The BOX Problem I think you have messed up things and thats why it drops strange stuff

Editing it Like This :

5 11 0 3 1 1 1 0 --> Kundun Staff

5 - Item Category
11- Item ID
0 - Min level
3 - Max level
1 - skill (0-1)
1 - Luck (0-1)
1 - Option (1-7) (1=+4)
0 - Excellent (0-1)
 

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
със същия Cs съм ... а относно боксовете ще пробвам благодаря
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
според мен проблема е в Ip-то когато пуснеш Js преди го бях направил с Ip и бъгваше сложих 127.0.0.1 за сега е добре вече 2-ри ден.. иначе преди през 30 мин..а колкото до боксовете може да си объркал нещо една цифра променя всичко .. погледни ги внимателно
 

Similar threads