Говорилня

на мен ми е тъпо а на вас :d

:D това радва нокалт напра го разби в последната му кръв :D на Linux :D

Пиша тук, защото не мога да направя нова тема.

Значи, вчера avast-а ми започна да засича вирус Win32: Parite, който не знам откъде съм го хванал. Заразява ми всички файлове, а компа ми постоянно бъгва и трябва да се рестартира. Също така, не мога да намеря uninstall файла на avast, с който да премахна анти-вирусната си. Когато се опитам да изтрия някой файл от папката на avast, за жалост не става. Когато се опитам да спра някоя услуга на avast от диспечера на задачите (Task Manager) и ми изписва, че не мога, тоест, че е забранено. Не знам от какво е това, но моля за помощ!

Last edited:
root - 12 часа минаха каде ми е трансформ пака ?

анти - вируните програми само товарят компютара излишно и понякога много се прецакват, за тва не си слагайте шибани анти - вирусни програми ако усетите че компютара става бавен и ви вади грешки преинсталирате Windowsa...

анти - вируните програми само товарят компютара излишно и понякога много се прецакват, за тва не си слагайте шибани анти - вирусни програми ако усетите че компютара става бавен и ви вади грешки преинсталирате Windowsa...

стига и ти с твоито товарене на компютара бе... ти като не можеш да товариш твоя не значе че и другите не можем.. :headbang::headbang:

Анти вирусните наистина товарят аз съм без

ХаХаХаХаХаХаХа

ХаХаХаХаХаХаХа

Благодаря и на 2-та: Gam3*BoY и Shaker! Оправих си вируса и сега си слагам Kaspersky. Относно поста на PURE: Антивирусните товарят, но не толкова. Виж сега нещо - влиза ти вирус, правиш преинсталация за около 3-4 часа (да сложиш всичките му драйвери, програми, игри и т.н.). После на другия ден отново имаш вирус и отново пренсталация .... Какво правим ?!

Благодаря и на 2-та: Gam3*boy и shaker! Оправих си вируса и сега си слагам kaspersky. Относно поста на pure: Антивирусните товарят, но не толкова. Виж сега нещо - влиза ти вирус, правиш преинсталация за около 3-4 часа (да сложиш всичките му драйвери, програми, игри и т.н.). После на другия ден отново имаш вирус и отново пренсталация .... Какво правим ?!

аз имам c:\ и d:\ игрите са ми в d но то е само един cs драйварите ги слагам за 5 минути най - много(аз няяям много драйвъри) а най - важните и основни програми са ми около 5. Така че 3-4 часа както го каза ми всичко... :;): Ааа и вирус не се фаща за един ден. Ех поне аз не ги намирам за един ден :D (не се и пробвам) ::):

Я да не спамя във други теми някой ще може ли да ми даде клиент за 99.62T:think:

Ейййййййййййй флуууууууууууууууууууудъриииииииииииииииииииии как върви купонааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа