Говорилня

От 10 минути си играя и немога да преценя дали е добре...
ElvenMu Normal

този текст според вас добре ли е ?

Attachments

• logo.jpg
    logo.jpg
    239.8 KB · Views: 26
  • Like
Reactions: cHanGeR and MoveUp
аз мисля че всичко това е загуба на време

някой да има стария клиент на DeviL Mu защото ми трябват скиновете на градовете ...

• Like
От 10 минути си играя и немога да преценя дали е добре...
ElvenMu Normal

този текст според вас добре ли е ?

Може ли да ми я дадеш без текст ,
Skype ако искаш ще ти дам на личен :) Или тук не ме бърка изобщо..

Абе, каква машина ми трябва за сървър на "Full Season 2" ?

И на мен неми харесва как изглежда. Но не е важен външния вид. Този сайт прави Му-то оригинално защото друг няма такъв сайт. Момчето се е трудило за да си направи негово, а не да слага сайт който се ползва от 100 му сървъра :)

Направи по хубав тогава. ;)

Неправя сайтове нито се занимававм с Му,просто казвам мнение :)

PLMN може да направиш много як дизайн, но какъв е смисала като не е защитен добре. Този сайт има добър дизайн и е със много здрава защита. Модулите са изпипани ....
PLMN направи нещо по-добро и ще напусна форума :)

• Like
PLMN може да направиш много як дизайн, но какъв е смисала като не е защитен добре. Този сайт има добър дизайн и е със много здрава защита. Модулите са изпипани ....
PLMN направи нещо по-добро и ще напусна форума :)
Хаха не ме занимавай с глупости,1-рво сайта не ми харесва,защото няма нищо общо с Му(мисля,че това е най-важното) ,а Elven иначе на месеца ми спамиш по 5-6 пъти немога се оправя плс хелп незнам си какво :D

Хаха не ме занимавай с глупости,1-рво сайта не ми харесва,защото няма нищо общо с Му(мисля,че това е най-важното) ,а Elven иначе на месеца ми спамиш по 5-6 пъти немога се оправя плс хелп незнам си какво :D

ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха...няма нищо общо с MU (rofl)