Говорилня

Може да е някой мангалин или турчин откъде да знайме

:chair: бой по главите на турците и мангалите САМО БЪЛГАРИЯ !!!! :chair:

kolko si smeshen nqmash si i na ideq (chuckle)

• Like
Reactions: Sunwalker
Начиии без расизъм щото аз съм турски циганин от арабски произход

Търся да съм Гейм Мастър на Mu online или на Cabal online Servers:Пишете ми на лично или в скайп:blajkata96

Трябва ми спешно помощ. Бах на вън с приятели, прибирам се и какво да гледам няма интернет. Рестартирах компютъра но без ефект немога да се свържа. Обадих се до оператора той каза ,че няма никакви проблеми. След това давам на sygate allow all интернета тръгна. Давам Normal интернета не вари, ако е на allow all някви проблеми да прави примерно да не са блокирани дата сървърите там и да позлват бластове ? Изобщо някакви проблеми има ли ако е на allow all ? (извинявам се ако има правописни грешки това е от бързината и яроста ми)

Трябва ми спешно помощ. Бах на вън с приятели, прибирам се и какво да гледам няма интернет. Рестартирах компютъра но без ефект немога да се свържа. Обадих се до оператора той каза ,че няма никакви проблеми. След това давам на sygate allow all интернета тръгна. Давам Normal интернета не вари, ако е на allow all някви проблеми да прави примерно да не са блокирани дата сървърите там и да позлват бластове ? Изобщо някакви проблеми има ли ако е на allow all ? (извинявам се ако има правописни грешки това е от бързината и яроста ми)

Бърз и яростен 6 ОНЛАЙН!

Бърз и яростен 6 ОНЛАЙН!

До 5-6 минути ще пусна сървъра :) Имам малко проблеми със компютъра, но ще ги разреша. Предложете някой по-добър Гейм Сървър

Тука 2ма - 3ма само флоодят ,но след 2-3 минути ще спрат. Интернет доставчика ще блокира достапа на мрежата към моето ип :) това се казва добра работа

Last edited:
то по принцип Sygate трябва да е на Allow all

• Like
Reactions: s1z3
то по принцип Sygate трябва да е на Allow all

Еми незнам мойто стои на Нормал. Така съм го оставил оправи се и нямам проблеми за сега

това със мобио било голяма прецакня, ся тря чакам до 3.3.2011 да мога да си изтегля парите за 01 (Януари) това направо е излагация ...

Преминах на 40% и от 177 лева станаха 140 лева. Пускам 100 лева за превеждане вземи 14 лева данък. Това е направо голяма прецакня.

Last edited:
това със мобио било голяма прецакня, ся тря чакам до 3.3.2011 да мога да си изтегля парите за 01 (Януари) това направо е излагация ...

Преминах на 40% и от 177 лева станаха 140 лева. Пускам 100 лева за превеждане вземи 14 лева данък. Това е направо голяма прецакня.

Еми като си толкова недоволен не ги използвай и не вземай никакви пари..
Те хората ти предоставят някакви услуги и разбира се , че и те трябва да взимат % от парите ..

Абе как си аддват ресове като firewall е пуснат и се ползва open mu сайта :mad: