Говорилня

Всичките теми заминаха в кошчето и сега екипа ги мести обратно, тъй като Bupyc няма backup.

Сагата продължава -
"[12:03:37 AM] rudeanu bujor: ok but tell me
[12:03:46 AM] It's Gucci!!!: from
[12:03:46 AM] rudeanu bujor: how i can fix this
[12:03:48 AM] It's Gucci!!!: prune
[12:03:51 AM] rudeanu bujor: ok
[12:03:54 AM] It's Gucci!!!: prune them"
rudeanu bujor - администратор в опенму (stresss)
It's Gucci!!! - аз

[12:11:31 AM] rudeanu bujor: i make prune threads
[12:11:41 AM] rudeanu bujor: but gaves me error
Пууу! В тоя кирлив форум и prune функцията не работи.. :D
Сега ще му влезна в компютъра да се опитам да го "фикс-на" (да изтрия всички теми), а дано да стане.

Изчезвай от тук с твоите жалки опити да го наредиш, никой не те понася вече.

*има и по-умни селяни от теб патронче :)

Само един тъпанар се спъва в един камък - два пъти.
И миналия път целия форум го храни. Сега се е завърнал с 5-6 нови думички и ги използва усилено.

Хехе PLMN я се успокой имте ще сменя но домейна си остава мой :) .

Хехе PLMN я се успокой имте ще сменя но домейна си остава мой :) .

Все още сервера ти е онлине и си правиш герой PLMN,да заблудиш хората,После сам се сарди на себе си !

:d:d: Кога съм си прави герой PLMN :d:d :d Чакам хоста приятелю умрял съм ти за хората си сменя името ;)

:d:d: Кога съм си прави герой PLMN :d:d :d Чакам хоста приятелю умрял съм ти за хората си сменя името ;)

Никво име няма сменяш ве! Никой не ти е давал разрешение да пускаш сервер с име EliteMu и бившия ни домейн!

Домейна който аз купих ::D:DD

Както и да е някой да ми одобри темата във General Discu ... МИСЛЯ ЧЕ ЗА ДНЕШНИЯ ДЕН Е ВАЖНА!

Както и да е някой да ми одобри темата във General Discu ... МИСЛЯ ЧЕ ЗА ДНЕШНИЯ ДЕН Е ВАЖНА!

Сървъра ли пусна ]:) Стига нервира тоя палячо PLMN ,че ше почне да реве (sun)

Извинявам се за 2рия пост но по-горе небеше удобно за такова послание :cool:

Честит свети валентин на всички влюбени (inlove2)(inlove2)

Last edited:
Сървъра ли пусна ]:) Стига нервира тоя палячо PLMN ,че ше почне да реве (sun)

Малчи ти бе клошар!

PLMN я не ми раздавай правосъдие моля ти се :) . Келеш на 1 живот шамар,който ми кисне пред PC и "Знае 2 и 200" . Кво си направил ти за "EliteMu" ? На Емил сървъра говоря.Какво си допринесъл освен лайнявото си поведение какво си дал ти за Му-то? Само говорише зад гърба на хората ;) ! Мисля че ти си едно пълно лайно. Правиш ми се на "hacker" с бласта. Че просто съм забравил да пусна Настройките от FireWall ;) Смешник си Пламене .

• Like
Reactions: Elven and s1z3
PLMN я не ми раздавай правосъдие моля ти се :) . Келеш на 1 живот шамар,който ми кисне пред PC и "Знае 2 и 200" . Кво си направил ти за "EliteMu" ? На Емил сървъра говоря.Какво си допринесъл освен лайнявото си поведение какво си дал ти за Му-то? Само говорише зад гърба на хората ;) ! Мисля че ти си едно пълно лайно. Правиш ми се на "hacker" с бласта. Че просто съм забравил да пусна Настройките от FireWall ;) Смешник си Пламене .

1-рво какво съм направил ?
-Аз измислих името на сервера още прес 2008
-Защити
-Винаги като излезе бъг аз помагам
-За сайта някои неща
-В Форума
и Т.н
2-ро Ти до довечера ако не го махниш този сервер ще бъде хакнат+истритo C и D На хостера !

Като съм на 1 живот шамар ела във Варна майкати прост боклук само са прайш,че та няма в България щото много хора та търсят да та бият,мижитурко !

Last edited:
:D:D:D Хаха търсят да ме бият хахаха :D ела ти в софия бе мухал