Говорилня

xD Не е само това. Трудно падане на Excellent item`s. Да вдигаш една седмица даден item на +9 и постоянно да ти fell. Да играеш ден за ден, да вдигаш левъл по 14-16 часа от деня. Да търсиш хора за Bonus Party за да ви е по лесно вдигането на левъли. Да ходиш на инвазия и да се връщаш при нея 15 пъти защото те е убила. Monster`s в арена да те киллнат толкова пъти, че да нямаш Zen да се /move в лоренциа. И т.н.

Трябва ми Гейм Сървър за хард сървър
Exp: 120x
Drop: 40%
Ачов може ли да ми направиш гейм сървър. Намали рейтовете на чаос машината, и там както си прецениш да е трудно!

На мен ми трябва GS editor за 98c, да се опитам да оправя мана шилд бъга,но никъде в форума не намерих актуален линк за download на gs editor.

дайте 1 линк към сял сървър 2000, че в нета немога да намеря

вземи млъкни некадърник 100% си взел изпит по философия и си Сократ под прекритие..папуняк..
Сега виждаш ли кой е некадърен?
Многоточието (…) е препинателен знак, представляващ три точки.

• Like
Reactions: PLMN
Сега виждаш ли кой е некадърен?
Многоточието (…) е препинателен знак, представляващ три точки.

Ти май се завърна във форума за да се заяждаш с хората ?

• Like
Reactions: Sunwalker
Ти май се завърна във форума за да се заяждаш с хората ?
С кой се заяждам?Погледни какво е писал!
Нека разбере,че там където не му влиза пръста,не бива да си бута главата!
Дава акъл за правопис и граматика на хората а той е е доста по-неграмотен от тях!

Нека разбере,че там където не му влиза пръста,не бива да си бута главата!
Дава акъл за правопис и граматика на хората а той е е доста по-неграмотен от тях!
Нека разбере,че там, където не му влиза пръста- не бива да си бута главата!
Дава акъл за правопис и граматика на хората, а той е доста по (тук няма тире) неграмотен от тях!

Ти си най- грамотния.

както брат ми казва, вие сте нууууубита :ДД

Някой може ли ми даде gate да се ходи в арена на 255 левел.

някои ще даде ли един sql script който трие само акаунтите и героите

Code:
drop memb_info
drop character
drop Accountcharacter

но не съм сигурен
пробвай парво на сухо :Д

Айде някой да помогне със стабилни 97 версия файлчета който нямат 9239492394329 бъга ,моля :( ще съм мн мн мн благодарен!

Айде някой да помогне със стабилни 97 версия файлчета който нямат 9239492394329 бъга ,моля :( ще съм мн мн мн благодарен!

И аз търсих свесни файлове, но отрих само едни 98c, който са почти същите като 97d..