Говорилня

Той винаги е онлайн (wait)

Просто оставя отворен форума и си върши работата. Неможе винаги да е онлайн, той дан е рoбот да стои 24/7 пред компа поне 8 часа спи, ако ходи на даскало още 5-6 часа. Все пак си има и собствен житов, живота дан е компютъра.

Просто оставя отворен форума и си върши работата. Неможе винаги да е онлайн, той дан е рoбот да стои 24/7 пред компа поне 8 часа спи, ако ходи на даскало още 5-6 часа. Все пак си има и собствен житов, живота дан е компютъра.

(chuckle)

Не се впрягай. Просто се базикат.

някой няма ли да ми направи лого :bomb::bomb::bomb::bomb:

Това ми е първото лого което правя. Не разполагам с photoshop, а разполагам със photoscape. Според мен се получи горе-долy.
2974377z.png

Last edited:
Абе някой може ли ми даде некво gs за 97д хард сървър?

Какво разбираш под gs за hard сървър и easy ?

Какво разбираш под gs за hard сървър и easy ?

еми аз го разбирам като намалени рейтове на чаос машината и неща от тоя сорт

Last edited:
Това ми е първото лого което правя. Не разполагам с photoshop, а разполагам със photoscape. Според мен се получи горе-долy.
2974377z.png

Харесва ми,само шрифта не ми допада и ще е добре да сложиж някой др. ефект на Bone Blad-a

еми аз го разбирам като намалени рейтове на чаос машината и неща от тоя сорт

xD Не е само това. Трудно падане на Excellent item`s. Да вдигаш една седмица даден item на +9 и постоянно да ти fell. Да играеш ден за ден, да вдигаш левъл по 14-16 часа от деня. Да търсиш хора за Bonus Party за да ви е по лесно вдигането на левъли. Да ходиш на инвазия и да се връщаш при нея 15 пъти защото те е убила. Monster`s в арена да те киллнат толкова пъти, че да нямаш Zen да се /move в лоренциа. И т.н.