Говорилня

Cisco са номер едно в рутерната индустрия.

Точно такъв си купих. Обадих са до доставчика сега на 3те ми компа има различни реални Ип-та. Мерси много ,че ми помогнахте с иизбора на рутер и ми обяснихте дали има сложни неща или не мерси много вие сте :59::59::59:

Някой може ли да ми каже как да намаля рейтовете на чаос машината. Така като ще ползвам същите 99б файлове за хард сървър, но тук е на 100%. Искам да го намаля ако някой може да помогне да ми даде някой уроче или поне да си направи труда да ми обясни. Ще съм ви много благодарен!

Last edited:
Някой може ли да ми каже как да намаля рейтовете на чаос машината. Тей като ще ползвам същите 99б файлове за хард сървър, но тук е на 100%. Иксам да го намаля ако някой може да помогне да ми даде някой ороче или поне да си направи труда да ми обясни. Ще сам ви много благодарен!

дано някой разбере да ти напише някой "ороче"

Търся minimizer , на който сам можеш да определиш "bind-овете" , с които да минимизираш. Някой да има такъв?

Търся minimizer , на който сам можеш да определиш "bind-овете" , с които да минимизираш. Някой да има такъв?

ха това го чувам за първи път незнаех че има и такъв вариант хаха и аз искъм такава програмка :)

На BoR Team minimizera можеш да избираш от F5-F12 , ако може някой да ми го едитне да кажем да се минимизира с някои други символи ще почерпя :p

На BoR Team minimizera можеш да избираш от F5-F12 , ако може някой да ми го едитне да кажем да се минимизира с някои други символи ще почерпя :p

тук само дарко може да помогне според мен :D

дано някой разбере да ти напише някой "ороче"

Млъкни , човека иска помощ като не можеш да му помогнеш ще си мълчиш ясно ли ти е?

Искам да знам по какъв алгоритъм ала бала как става работата..