+1
Ти побъркан ли си?
К'ви 200лв..? Поне за по 400-500лв рутери дават, не се излагай така.
Някой няма ли да помогнеНякой навитак да ми хоок-не майна ?
охХааааааааааа РОжДен ДеН
Моя рутер го взех за 120 от магазин Multirama и си има всичко : firewall , DHCP server , ip ban , open ports и всичко останало. Модел : D-Link DIR-120. Силно го препоръчвам. Има само LAN портове (без wireless е )
попринцип NETGEAR и Linksys са най-добрите марки за рутери. Уйчето е със Linksys и имаше малко ядове докат върже 2та компа ама ся е доволен
мм интернета днес ми предложиха някъкъ линукс видях го за 260 лева в магазин, то хубаво ще си зема рутер ама има ли някви сложини настройки ?
Ако сте с DHCP няма нужда от никакви настройки (като изключим тези за безжичната връзка - име, парола и т.н).
Ако искаш да пренасочваш портове и т.н това вече е друг въпрос.
Е, че портовете можеш да ги блокираш и с някоя защитна стена от рода на Sygate.
С рутер е по-голям зор самата настройка на сървъра, тъй като на едно място се слага LAN IP (192.168.ххх.ххх), на друго WAN IP-то и т.н.
Абе самата конфигурация на (IP в) сървър файловете е по-различна.
Взимаш едно AntiHack dll и си го hook-ваш сам.Значи в момента съм на кабелен интернет, но във сървъра ми МуПие работи незнам дали наистина работи, но така ми викаха в скайп. Преди отново работеше, блокирах някой портове във сугате и спряха. Ся пак започнаха че работело но не съм сигорен. PLMN каза да си хоок-на майна.
Но няма хора който да искат да ми го хоок-нат
моя има 4 порта за LAN споко. До колкото знам и тези имат по 4ем аз кво ше прая кат тря вържа 3 компа
pafa7a опрай си подписа на банера на Low Angels Mu пише Hard Angels Mu
попринцип NETGEAR и Linksys са най-добрите марки за рутери. Уйчето е със Linksys и имаше малко ядове докат върже 2та компа ама ся е доволен