Говорилня

Аре чао ви от мен че утре имам РД тряя се наспа добре :D: :D :p

Лека нощ и приятно прекарване утре!

+1
Ти побъркан ли си?
К'ви 200лв..? Поне за по 400-500лв рутери дават, не се излагай така. :D

Ти нормален ли си бе къде ше дам 500 лева за рутер. Аз съм изкарал 170 лева за 10 дена от Му-то къде 500 лева. Ако искарвах по повече може би, защото квото искарам замина за ъпдейтове на компа

Някой навитак да ми хоок-не майна ?
Някой няма ли да помогне

охХааааааааааа РОжДен ДеН (party)

Айде честит рожден ден! Всичко най-хубаво за напред. Много здраве, щастие и късмет. Много пари,коли и жени :cool:
И да черпиш ей ]:)

Моя рутер го взех за 120 от магазин Multirama и си има всичко : firewall , DHCP server , ip ban , open ports и всичко останало. Модел : D-Link DIR-120. Силно го препоръчвам. Има само LAN портове (без wireless е )

Моя рутер го взех за 120 от магазин Multirama и си има всичко : firewall , DHCP server , ip ban , open ports и всичко останало. Модел : D-Link DIR-120. Силно го препоръчвам. Има само LAN портове (без wireless е )

мм интернета днес ми предложиха някъкъ линукс видях го за 260 лева в магазин, то хубаво ще си зема рутер ама има ли някви сложини настройки ?

попринцип NETGEAR и Linksys са най-добрите марки за рутери. Уйчето е със Linksys и имаше малко ядове докат върже 2та компа ама ся е доволен

• Like
Reactions: cHanGeR
попринцип NETGEAR и Linksys са най-добрите марки за рутери. Уйчето е със Linksys и имаше малко ядове докат върже 2та компа ама ся е доволен

ем аз кво ше прая кат тря вържа 3 компа (tmi)(tmi)(tmi)(tmi)

pafa7a опрай си подписа на банера на Low Angels Mu пише Hard Angels Mu

мм интернета днес ми предложиха някъкъ линукс видях го за 260 лева в магазин, то хубаво ще си зема рутер ама има ли някви сложини настройки ?

Ако сте с DHCP няма нужда от никакви настройки (като изключим тези за безжичната връзка - име, парола и т.н).
Ако искаш да пренасочваш портове и т.н това вече е друг въпрос.

Ако сте с DHCP няма нужда от никакви настройки (като изключим тези за безжичната връзка - име, парола и т.н).
Ако искаш да пренасочваш портове и т.н това вече е друг въпрос.

От рутер си нямам халхабер. Просто искам да си защитя сървъра, там както тря портове да се блокнат и сичко както си трябва!

Е, че портовете можеш да ги блокираш и с някоя защитна стена от рода на Sygate.
С рутер е по-голям зор самата настройка на сървъра, тъй като на едно място се слага LAN IP (192.168.ххх.ххх), на друго WAN IP-то и т.н.
Абе самата конфигурация на (IP в) сървър файловете е по-различна.

Така значи във момента си редактирам една система за сайт за радио и търся някой който разбира Photoshop да ми помогне за картинките . До края на седмицата ще закупя домейн и офицялно ще лицензирам радиото. Търся някой който може да се заеме сериозно да ми помогне за малко редакция по дизайна. Ще получи пълни права до сървъра е към края на месеца ще мога да му плащам някакви парички ако сичко стане както искам :p който е навит ... на лично със скайп

Е, че портовете можеш да ги блокираш и с някоя защитна стена от рода на Sygate.
С рутер е по-голям зор самата настройка на сървъра, тъй като на едно място се слага LAN IP (192.168.ххх.ххх), на друго WAN IP-то и т.н.
Абе самата конфигурация на (IP в) сървър файловете е по-различна.

Значи в момента съм на кабелен интернет, но във сървъра ми МуПие работи незнам дали наистина работи, но така ми викаха в скайп. Преди отново работеше, блокирах някой портове във сугате и спряха. Ся пак започнаха че работело но не съм сигорен. PLMN каза да си хоок-на майна.
Но няма хора който да искат да ми го хоок-нат

Значи в момента съм на кабелен интернет, но във сървъра ми МуПие работи незнам дали наистина работи, но така ми викаха в скайп. Преди отново работеше, блокирах някой портове във сугате и спряха. Ся пак започнаха че работело но не съм сигорен. PLMN каза да си хоок-на майна.
Но няма хора който да искат да ми го хоок-нат
Взимаш едно AntiHack dll и си го hook-ваш сам.
Има предостатъчно ръководства в интернет.
В ДаркСтийм или ще ти кажат проблема, а няма да ти помогнат за разрешаването му, или ще почнат да ти викат олигофрен и т.н
Напоследък взеха да се намират все по-малко хора които помагат.

• Like
Reactions: cHanGeR
ем аз кво ше прая кат тря вържа 3 компа (tmi)(tmi)(tmi)(tmi)

pafa7a опрай си подписа на банера на Low Angels Mu пише Hard Angels Mu
моя има 4 порта за LAN споко. До колкото знам и тези имат по 4
За банера : а можеби умишлено пише Hard :)

Как ви се вижда тоя сайт В разработка
На безплатен хостинг е и понякога може бавно да зарежда.

Cisco са номер едно в рутерната индустрия.