Говорилня

дай малко чалга аман от тия песни :D

Аууу да не дава господ! Сяка дискотека само чалга! xD Само всеки първи петък на седмицата е хаус парти (party) Ама няам 18 и ми продават само бира xD
 
  • Like
Reactions: Blacko
Още немога да влезна :x :mad:

прочети това което съм написал в по предния ми пост защо неможе да влезнеш леко се е сринал сървъра на скайп затова никой неможе да влезне
 
То на чалга най- малкото неможеш да танцуваш нещо. Shuffle, Hardstyle, Dnb, Jumpstyle (и други) си имат уникални танци, винаги съпътстващи ритъма на музиката, докато на чалгата просто се клатиш :D
 
значи не пиеш щом не слушаш грам чалга ее случва се айде пий на метал :D
 
Зако пък някой като кажи ,че не слуша чалга и винаги му викат ми слушай си там метала ,да не е само метала? Има много др. стил музики!
 
  • Like
Reactions: Blacko
не брат пием ама не слушаме чалга ние в нашия квартал сме чалгари и и такива дето се носим широко чалгарите се събират на други места а ние на друго и като пием си пускаме по бавна музика но не и чалга :)
 
аз също не слушам само чалга също така съм привърженик на ретро песните не само от към чалга но в Dance стил такаче ... прав си че има и друг стилове но мен най си ми харесва чалгата
 
Зако пък някой като кажи ,че не слуша чалга и винаги му викат ми слушай си там метала ,да не е само метала? Има много др. стил музики!

Уличният стил хип-хоп ъндърграунд :)
 
  • Like
Reactions: PLMN
Дайте некаф сървър в ЦС 1.6 да поцъкаме ;д
 
Skype е offline за по-голямата част от потребителите си от снощи, като това е първото толкова дълго прекъсване на комуникационната услуга от 2007 г. насам.
Услугата се връща към нормалния си режим, но още не е в пълна изправност.
Първоначално Skype публиква в Twitter, че проучва проблема и скоро ще го изчисти, но, както се оказа, прекъсването е поради сериозни причини.
По-късно в блога си компанията публикува много по-дълго съобщение, обяснявайки проблема в подробности.
Става на въпрос за милионите индивидуални връзки между компютрите и телефоните, на които е базирана услугата, и в частност „supernodes“- възлови точки, които играят ролята на телефонни указатели за Skype.
Въпросните връзки са отчели грешка в системите на Skype, водейки до верижна реакция и прекъсване на услугата.
Компанията решава да изгради нови, по-силни supernodes, за да възстанови нормалния процес.
Прекъсването предизвика множество реакции в Twitter, като по случайност или съвпадение малко след това и микроблогинг услугата прекъсна за известно време.
Имайки предвид, че Skype представлява 0,57% от световния интернет трафик и 12% от изговорените международни минути, такова дълго прекъсване на услугата няма как да не се забележи и да не притесни както потребителите, така и потенциалните инвеститори или купувачи на компанията.
Имайте търпение, много скоро отново ще е онлайн.
 
някой да търси Гейм Мастър за му онлайн ?