айде като съм ограничен ела да те огранича тебе много бързо кенефче малко много недей си отвара устата защото от нея само глупости излизат седи си увазе и трай по добре си гледай жалкия живот който наричаш живот и недей много да ми говориш какво да права ясно ли ти е бе грозен парцал
<?PHP
$item = $_REQUEST["item"];
$fromnum = $_REQUEST["fromnum"];
$extid = $_REQUEST["extid"];
$mobio_remote_addr = "194.12.244.114";
$servID = 1111;
$db_serv = '77.78.162.132';
$db_user = 'sa';
$db_pass = 'sql pass';
$db_name = 'MuOnline';
$credits_to_add = '500';
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == $mobio_remote_addr) {
$sms_reply = 'Greshka. Spazvaite to4no instrukciite';
$conn = mssql_connect($db_serv, $db_user, $db_pass);
if($conn) {
mssql_select_db($db_name);
$res = mssql_query("SELECT credits FROM MEMB_CREDITS WHERE memb___id='$item'");
if(mssql_num_rows($res)>0) {
mssql_query("UPDATE MEMB_CREDITS SET credits=credits+'$credits_to_add' WHERE memb___id='$item'");
}else{
mssql_query("INSERT INTO MEMB_CREDITS (memb___id, credits) VALUES('$item', '$credits_to_add')");
}
$sms = mssql_fetch_row(mssql_query("SELECT count(*) memb___id FROM sms_ranking WHERE memb___id='$item'"));
if($sms[0] == 0) { mssql_query("INSERT INTO sms_ranking (memb___id, sms_count) VALUES('$item', '1')"); }
else { mssql_query("UPDATE sms_ranking SET sms_count=sms_count+1 WHERE memb___id='$item'"); }
$res = mssql_query("SELECT credits FROM MEMB_CREDITS WHERE memb___id='$item'");
if(mssql_num_rows($res)>0) {
$row = mssql_fetch_row($res);
$sms_reply = "Vashite krediti sa uspeshno zakupeni. Imate {$row[0]} crediti.";
}
}
file("http://mobio.bg/paynotify/pnsendsms.php?servID=$servID&tonum=$fromnum&extid=$extid&message=".urlencode($sms_reply));
}
?>
<?
include ("config.php");
echo "
<table cellspacing='1' cellpadding='0' border='0' align='center' bgcolor='#000000'>
<tr>
<td align='center' bgcolor=\"#009900\" width='15'><b>#</td>
<td align='center' bgcolor=\"#009900\" width='80'><b>Account</td>
<td align='center' bgcolor=\"#009900\" width='60'><b>SMS</td>
</tr>";
$theq = mssql_query("Select TOP 100 memb___id,sms_count FROM sms_ranking order by sms_count desc");
for($i=0; $i<mssql_num_rows($theq);$i++) {
$vasko = mssql_fetch_array($theq);
$rank = $i+1;
echo "
<tr>
<td align='center' bgcolor=\"#009900\">$rank</td>
<td align='center' bgcolor=\"#009900\">$vasko[memb___id]</td>
<td align='center' bgcolor=\"#009900\">$vasko[sms_count]</td>
</tr>";
}
?>
</table>
if exists (select * from dbo.sysobjects where id = object_id(N'[sms_ranking]') and OBJECTPROPERTY(id, N'IsUserTable') = 1)
drop table [sms_ranking]
GO
CREATE TABLE [sms_ranking] (
[memb___id] [char] (10) COLLATE Chinese_PRC_CI_AS NOT NULL ,
[sms_count] [int] NOT NULL
) ON [PRIMARY]
GO
Цитирах теб ако не разбра... ( явно не знаеш кавичките за какво са ) И само да уточним аз пиша не говоря и ако имаш зор да ме "ограничиш" ела ти, аз не мисля да се разкарвам наляво надясно заради помак като теб. Парцал съм бил ^^. Майка ти по килима те събирала да те направи, плод на пиянска чекия си ти момче. Осъзнай се малко какво пишеш , стига си избивал комплекси във форумите. Имам правото да мисля, че Вирус е лайно и не можеш да ми промениш мнението. Не се мъчи.... ;]айде като съм ограничен ела да те огранича тебе много бързо кенефче малко много недей си отвара устата защото от нея само глупости излизат седи си увазе и трай по добре си гледай жалкия живот който наричаш живот и недей много да ми говориш какво да права ясно ли ти е бе грозен парцал
KR373N - Мерси след малко ще го тествам дано да работи.
Защото тези дето са във момента във даркстеам единия тръгна но не аддва винаги кредити другия изобщо не тръгва xD
Цитирах теб ако не разбра... ( явно не знаеш кавичките за какво са ) И само да уточним аз пиша не говоря и ако имаш зор да ме "ограничиш" ела ти, аз не мисля да се разкарвам наляво надясно заради помак като теб. Парцал съм бил ^^. Майка ти по килима те събирала да те направи, плод на пиянска чекия си ти момче. Осъзнай се малко какво пишеш , стига си избивал комплекси във форумите. Имам правото да мисля, че Вирус е лайно и не можеш да ми промениш мнението. Не се мъчи.... ;]
KR373N - Колега само да ти кажа скрипта върви перфектно направих само малко едитче и тръгна ...Благодаря ти много дано да аддва винаги кредити ..
Ще може ли да ми кажеш как да направя да показва от много държави като пращат смс-и ..
Ще може ли да ми кажеш как да направя да показва от много държави като пращат смс-и .. защото във момента показва само от 2,40 смс от българия как да добавя още servid-ta..