Говорилня

Loading.... Loading.... Loading...
Scanning.... Scanning....
Virus Detected...
Solution: Infiltrate Virus with a enema...
Applying Solution.... Applying Solution...
ERROR! ERROR! ERROR!
Error Code: </Enema device size is too small....\>
Searching for additional solutions....
Searching.... Searching... Searching...
Solution Found: Pack Virus and send it to Mars....
Load: </Drive: Mars/> - Searching Location....
Searching.... Searching...
Location Found.... Waiting for Administrator to apply new configurations and settings.... Loading.... Please be patient....

:D

ей момиченце ти нема ли най сетне да млъкнеш немога да разбера това че си ограничен от сякъде незначи че трябва да миговориш ясно ли ти е ... кво ми се правиш на гъз това че се мазниш на дарка мен кво ме интересува ... спрете да пишете вече че ставате банални кво ше кажете трайте си и това е сменете си плочите

колкото то

@Arrog
това че майкати ние нашата курво нали от тия пари ти дава за даскало бе момче ... ако не и даваме ти кво ше ядеш бе

Да се мазня на Dark-а? Аз не знам да има човек на тоя свят, на който да съм се мазнил.
Ако ти се мазниш ,за да спечелиш мнението на някой, това не значи, че аз трябва да го правя.
Не ме занимавай със себе си.

Loading.... Loading.... Loading...
Scanning.... Scanning....
Virus Detected...
Solution: Infiltrate Virus with a enema...
Applying Solution.... Applying Solution...
ERROR! ERROR! ERROR!
Error Code: </Enema device size is too small....\>
Searching for additional solutions....
Searching.... Searching... Searching...
Solution Found: Pack Virus and send it to Mars....
Load: </Drive: Mars/> - Searching Location....
Searching.... Searching...
Location Found.... Waiting for Administrator to apply new configurations and settings.... Loading.... Please be patient....

:D

whaaat? :0

няма да се моля
1. защото от форума само 5 човека могат да ми помогнат който мога да им пиша в Skype
2.като ме Бан аз пак мога да обштувам с хората който заслужават
3.хич неми дреме за тия парцали тука защото много говорат нищо незнаят после реват че им трябва помош такаче... незнам какъв им е проблема ама неме и интересува не се занимавам с малки и ограничени хирица който и идея си нямат за света на вън ...
4. ако DarkMaster е леко така по сериозен можеби... нямаше да се развият нещата така

Damn bro... Те тези 5 човека като те блокнат къв ше го дириш?
Дарка си е сериозен , ако беше още повече вече щеше да си баннат (xaixai)
С 0 Ми е ника ве циганин...

Last edited:
така като гледам правилата на говорилнята, май имаме право да се псуваме в тази тема... затова кретеноида още не е баннат, а отнесе само смяна на ранка ^^

Damn bro... Те тези 5 човека като те блокнат къв ше го дириш?
Дарка си е сериозен , ако беше още повече вече щеше да си баннат (xaixai)
С 0 Ми е ника ве циганин...

нали знаеш че тиси нищо в тоя форум... такаче недей вика много да дигаш шум хората неиска да ти чуват децкия писак айде млъквай @Arrog тихичко

снг стига се правил на обидак земи млъкни че почваш да ме дразниш и не дразниш само мен писнами от твойте малумни коментари айде стига толкова че вече се оляхте в простотията знаем че сте най добри там ама не си го показвайте

Кретене ти к'во си ? НИЩОООООООООООООО! Аз поне не се държа като изпаднал за разлика от теб , а и си имам приятели тук за теб може да съм нищо , но за някои друго нещ0....
Човек ти ако имаш фирма няма да можеш да пишеш доклади като ти гледам стотиците грешки... ужас и безумие..
Hamlet е че то V.I.P Member с такова поведение къде има? (в фирмата му (xaixai))

офф няма да сеоправите вие деца деца прости селянчета сте си и прости ще си останете кво да ви говора повече за твойте дебили може да си шут за мен си нищо повече от глист такаче айде време да млъкваш и да захпваш да учиш...

Кретене ти к'во си ? НИЩОООООООООООООО! Аз поне не се държа като изпаднал за разлика от теб , а и си имам приятели тук за теб може да съм нищо , но за някои друго нещ0....
Човек ти ако имаш фирма няма да можеш да пишеш доклади като ти гледам стотиците грешки... ужас и безумие..
Hamlet е че то V.I.P Member с такова поведение къде има? (в фирмата му (xaixai))

Интернет приятели (xaixai)

• Like
Reactions: KR373N
е на живо значи майкати и бащати то друг кой ше ходи с тебе да го срамиш

кретене, осъзнай се че си пълен кретен ! в абсолютно всеки твой пост има поне по 1 път написано айде стига ...

...... ....... .... .... ...... ... .... ... ..... .... (та исках да кажа ПРОСТОТИЯ .... ПРОСТОТИЯ ) :D :D :D

е на живо значи майкати и бащати то друг кой ше ходи с тебе да го срамиш

Майкати само свирки ми прави... добре я учиш брато..

снг, стига се правил на обидак. Земи млъкни, че почваш да ме дразниш, и не дразниш само мен. Писна/ми от твойте малумни коментари. Айде стига толкова, че вече се оляхте в простотията. Знаем, че сте най- добри там, ама не си го показвайте.
обиДак?
писнами?
малумни?

Брой грешки само в цитата, който се отнася за мен(43 думи - общо): 18
Съотношението е почти 1:2 :D:
Това ... просто е талант.