Говорилня

PLMN между другото като бях лятото в Варна за 2 месеца съм те виждал 2-3 пъти ;)

PLMN и аз сам те виждал в плажа xD ;d

Копеле аз обикалям цяла Варна как не съм те видял?

Копеле аз обикалям цяла Варна как не съм те видял?

Незнам :Д ? Най-често ходя в Емералда лятото съм на 2-ра буна :)

без значение какво кара баща ти ... като гледам снимките ти и отношението ти към хората в форума ми е ясно що ти е цепена усната

без значение какво кара баща ти ... като гледам снимките ти и отношението ти към хората в форума ми е ясно що ти е цепена усната

тва е по рождение и нищо не ми пречи на 18 години си прая пластична операция да се махни тос белег :) ,а ти като не ме познаваш на живо не ми говори с форума се разбирам с повече от потребителите само с airwaves не се разбираме.

Last edited:
Някой доброволец да ми направи 1 хеадер да пише Elite Mu и от страни New era in 98R,ако може да е малко по голям от този който сме сега -= MuOnline =- ,че малко излиза така отстрани.. МС Предварително :)

Поредния show off аргумент... Кеф ли Ви е да се дразните взаимно, при това всекидневно и за абсолютно плоски небивалици? Не виждам смисъл да си хабите нервите и да спорите кой какъв бил, каква кола имал, колко голям бил, с колко малък и по колко ги поемал наведнъж...?! От друга страна, обаче, е голям сеир за нас, читателите. :D:

Поредния show off аргумент... Кеф ли Ви е да се дразните взаимно, при това всекидневно и за абсолютно плоски небивалици? Не виждам смисъл да си хабите нервите и да спорите кой какъв бил, каква кола имал, колко голям бил, с колко малък и по колко ги поемал наведнъж...?! От друга страна, обаче, е голям сеир за нас, читателите. :D:

се пак сме бай ганиовци ,ко очакваш :D

Не знам какви сте, но толкова кавги... Просто не е полезно на подсъзнателна основа. :)

Както казах Мерцедес си остава ПАРОДИЯ НА КОЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти правиш ли разлика между скапания Mercedes AMG V8 Двигател с Ауди А8 W12 двигател разликата е от земята до небето колкото до това че незнаеш най елементарните работи и моляте не се изказвай неподготвен ... без да знаеш грам за тези коли Ауди превъзхожда Мерцедеса МНОГОКРАТНО Мерцедес имат само луксозен вид но не и спортно окачване както Ауди или БМВ такаче тука няма да спорим ....

може да погледнеш ето тук малко повече за Ауди ... вместо да ми спориш с тъпите ти безмислени коментари...

http://www.audi.bg/ по разгледай тук и да видим дали още ще седиш на мнението ти за Мерцедес... само тъпите мутри без покритие карат скапани мерцедеси и се мислят за кой съм аз позор!!

Last edited:
по принцип сам фен на мерцедес щот са луксозни и с хубав външен вид същото се отнася и за лексус ,а бмв-то е по спортно такова.. ауди незнам Q7 ако може се нарече "джип" незнам някфа пароидия е за сега най-ми харесав ауди а8 :) и 1ново не му знам точно модела :)

PLMN мен едно ми е интересно претендираш че баща ти кара кола за 170 000лв а сървъра ти е с фреe домейн?

PLMN мен едно ми е интересно претендираш че баща ти кара кола за 170 000лв а сървъра ти е с фреe домейн?

1.сервера не е мой а сам 2-ри админ и не е 170 , а 250 :)

а няма как да купим домей щото сичките са заети на ком и нет..

а няма как да купим домей щото сичките са заети на ком и нет..

1a71ffa5559435f2dcae34108dd6e847.jpg

Кой гледа saw 7? аз го гледах в мола с 3д цайси :Д мн яки ефекти всичко беше яко ,напрао тфа е най-яката от всички части.. тва е филма момчета !