Говорилня

След като сме педерасти и женственни нали ви казах съберете се и елате да ни набиете.
Е такива като вас търсим с големи вратове да може повече да плющи като ви ги извиваме.
Стойте си с космите като горили пък ще ви видя кога ще си хванете приятелки ебачите...
Не парадирам с пари а с това че ония глупак тръгна да обсъжда хора който си няма на представа с какви работи се занимават?!
Има ли си на представа че тоя дето е негово стрелбищети може да изглежда хилав и всякакъв но баща му е единия от най-големите и опасни мафиоти в тая част на българия?Попитайте някои който е по-запознат за къню маймуната,идете и му кажете в лицето че е педераст да ви търсят след това по баирите и реките :) По слънчев бряг и марина палас където се събират едни от най-опасните в българия го посрещат като президен и никой не му казва нищо,някой си на 13-20 години ще му казва че е педераст?!?!?!
Не ми се искаше да казвам всички тези работи но не ги обсъждайте за мен говорете квото си искате казах ви как стоят нещата с тях.

(fubar) За какво се правиш само със хора хайде сам да те видим колко струваш.

emoticon-angry.jpg

confused.gif
lol.gif

И все пак ще ви поканя да дойдете на 23-ти за да си направите купона не за да се бия с някой или нещо подобно ще изпием по едно-две уискита и ще осъзнаете че несъм това за което всички тук ме мислите :)
протектор стига се повтаря бе приятел ела и ти пък ако толкова искаш има сумати паркове,да може и да ме набиеш нищо не се знае,безсмъртни няма.
Ще се радвам ако някой дойде :)

И все пак ще ви поканя да дойдете на 23-ти за да си направите купона не за да се бия с някой или нещо подобно ще изпием по едно-две уискита и ще осъзнаете че несъм това за което всички тук ме мислите :)
протектор стига се повтаря бе приятел ела и ти пък ако толкова искаш има сумати паркове,да може и да ме набиеш нищо не се знае,безсмъртни няма.
Ще се радвам ако някой дойде :)

Че и да дойда какво ? сам ли ще си хайде не ставай смешен.

Че и да дойда какво ? сам ли ще си хайде не ставай смешен.
не те каня да се бием а да пием,прави ми кеф да пия с хора с които съм се карал.(с едно голямо "НО" без бивши приятелки с тях нямам какво да си кажа).

Хахахахаххахахахахаха,не,не , просто ми изтощи батериите :D:

Аз не съм карам брат просто си ми смешен от страни как се надуваш със тези пари.

Аз не съм карам брат просто си ми смешен от страни как се надуваш със тези пари.
както казах ако изкараш и 1 час с мен ще осъзнаеш че съвсем несъм това за което всички тук ме мислят
Обичам да пия купони както и всички...също имам и друго правило никога не посягам пръв.

Last edited:
Ако беше така щеше да го покажеш и тук но показа че си...

Обстоятелствата са ми такива просто,немога да седя безучастно както примерно миналият петък се получи,тръгнал еди кой си да се прави на барон в бара и изкарал въздуха на приятелката на мой приятел дойде и ме помоли човека да му кажа нещо да не се заяжда,аз кво да направя да стоя безучастно отгоре ида гледам как някой се ебава с приятел с който сме израсли?няма как да стане за мен приятелите са едно от най-ценните неща в живота,винаги им помагам,мисля че те също ще ми помогнат с каквото и да било.

Във нета се държи така във живота другак ^.^ OMG .
Момчето ми, до колкото си спомням си от Хасково ? Бил съм хиляди пъти там,нито съм те видял във някоя кола,нито да обикаляш из улиците,пак да не говорим за БАРОВЕ и т.н. ! Замалчи и престани да пародираш с тия МАМИНИ И ТАТКОВИ ПАРИ , то и един бог знае колко ги имаш и във действителност !

Парите са средство към целта, а не цел сами по себе си.

Протекте, нямам думи ;):
Незнам как можеш да кажеш подобна ... не .. просто няма такава дума... просто ми се повдига от теб.

Как можеш да кажеш:
- Парите са всичко. Имаш ли пари - имаш всичко.
АМА НАИСТИНА, КАК МОЖЕ ДА СИ ГО ПОМИСЛИШ?

Осъзнай се, парите са една малка част от живота..
Ако наистина смяташ подобни неща - ти не живееш пълоценоо.

На младини царувай, на старини робувай ;):

Във нета се държи така във живота другак ^.^ OMG .
Момчето ми, до колкото си спомням си от Хасково ? Бил съм хиляди пъти там,нито съм те видял във някоя кола,нито да обикаляш из улиците,пак да не говорим за БАРОВЕ и т.н. ! Замалчи и престани да пародираш с тия МАМИНИ И ТАТКОВИ ПАРИ , то и един бог знае колко ги имаш и във действителност !
да ме видиш?Аз карам кола от 1 година бе бриятел и горе доло от 2 ходя по барове.В кои барове си ходил?Не парадирам с нищо.

Каква промяна само. От Хитлер в Ганди.

• Like
Reactions: Nicky
Обстоятелствата са ми такива просто,немога да седя безучастно както примерно миналият петък се получи,тръгнал еди кой си да се прави на барон в бара и изкарал въздуха на приятелката на мой приятел дойде и ме помоли човека да му кажа нещо да не се заяжда,аз кво да направя да стоя безучастно отгоре ида гледам как някой се ебава с приятел с който сме израсли?няма как да стане за мен приятелите са едно от най-ценните неща в живота,винаги им помагам,мисля че те също ще ми помогнат с каквото и да било.

Как така изведнъж си променяш чувството ми е чудно до удеве говориш хората да идват уш да се биете а сега изведнъж обърна страницата (tmi)

Казах че не искъм да се карам или заяждам с който и да било от тук все пак сте ми помагали и аз с квото мога не че е много съм помогнал.
Поканих ви който иска е добре дошъл,дори ако се съберете повече хорица ще ви запазя маса на вип :)