Брандс

Status
Not open for further replies.

sNG

New Member
Reaction score
690
Кой бранд дрехи най- много адмайървате?
Аз... Адидас. От години не съм носел друго освен Адидас.

Вмомента съм с едни полу-кецове Mintos HI:
Една снимка от нета:
kazuki_mintos_hi_1.jpg

Една от апаратчето ми:
2668874e.jpg

адмайървате

(hmm)

в момента разполагам с 2 чифта адидас

derby my favourite (*):
Adidas%20Derby-1.jpg

& superstar II classic black&white:
superstar2whiteblacksidel.jpg

айляка :)

Еtnies, puma, Ecko, allstar + блузи на ëS

не знам брат, не та разбирам аз сам с едни рънарси от 40 лева

Аз пак си "щрапам" по чорапки :) хххх :D

И аз също като over съм с простички булдозерки от 50 лева... Но любимите ми марки за адидас и найк, но нямам сметка да си взимам от България, при положение че и двете марки нямат оригинални магазини тук, а по интернет доставките рулират..

И аз също като over съм с простички булдозерки от 50 лева... Но любимите ми марки за адидас и найк, но нямам сметка да си взимам от България, при положение че и двете марки нямат оригинални магазини тук, а по интернет доставките рулират..

имат , имат ;)

Би ли споделил?

Аз като бях в правец миналия месец , видях магазин на найк мисля че беше. В софия в themall май и там имаше един..

Това че пише адидас, не значи че е оригинален.. Ето ти снимка на магазините на адидас:
9e7fd9e34e48da30.JPG

Би ли споделил?

(rofl) в пловдив на главната има 3 магазина на адидас (само АДИДАС) незнам как е по селата.

(rofl) в пловдив на главната има 3 магазина на адидас (само АДИДАС) незнам как е по селата.

И в В.Т. знам къде е магазина, но при положение че не е вписан в adidas.com не копувам от там. :)

аз не виждам някъф смисъл в тая тема освен да се покаже отново кой е по по най с това кой какви маркови дрехи носи

• Like
Reactions: G0dLiK3
Adidas,Puma главно такива екипи и маратонки

Ебал съм ти марките, скъпо, евтино, илиенци, на тъмно, абе важното е да ти харесва.

Брей за 2-ри път да ми хареса твое мнение.. :D:

Puma-ROMA-Spor-Ayakkabi-36-45-Arasi-7-Ayri-Renk__22412357_6.jpg

Аз съм с такива котенца...
Обичам Пума и Адидас, но пумата повече, доволен съм от качеството на стоките им ( отварям скоба и казвам, че това се отнася за маратонки и анцузи ! ) . :)

Status
Not open for further replies.