- Reaction score
- 6
Някой може ли да ми даде този скрипт зен X rest и за ресет левел да кажем 380~400 и да дава 20 бонус точки.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
ами да си опише като хората какво иска аз в момента немога да разбера какво точно иска
Искам php кода на всеки ресет да се дига зена - примерно 1-я рес да ти иска 10 милиона зен 2-рия 20 милиона зен да ти иска
$prize = 10000000; //С по колко да се вдига
$resets = $row['Resets']+1;
$money = $prize*$resets;
Може ли някой да ми го направи това ето го файла --- Тук и също ако може да бъде направено като си направиш нов героя strent,aggility,vitalyti,energy да започват от 100 точки а не от 25
Дал си грешен файл.
Може ли някой да ми го направи това ето го файла --- Тук и също ако може да бъде направено като си направиш нов героя strent,aggility,vitalyti,energy да започват от 100 точки а не от 25
//$resetmoeny=$row[2]-($muweb['resetmoney']*($row[1]+(1)));
$resetmoeny=$row[2]-($muweb['resetmoney']);
Смени само това в тоя последния фаил дето си го дал$resetmoeny=$row[2]-($muweb['resetmoney']*($row[1]+(1)));
//$resetmoeny=$row[2]-($muweb['resetmoney']);
Може ли да те помоля да го направиш ти и другото което искам ако може да бъде направено streng , aggility , vitalytu , energy като си направиш нов герой да започват от 100 точки а не от 25Хах то даже го има направено
Смени само това в тоя последния фаил дето си го дал
Файла с 2те промени
Мен ме съмнява тва дето не ти съществува героя.
Има няква грешка другаде.
Иначе пробвай така: