K kohah New Member Joined Nov 2, 2008 Messages 14 Reaction score 0 Jan 16, 2009 #1 значи имам проблем със хамп , немога да адд статс на ДЛ ... а неискам да слагам други и така вапросът ми е как да го оправя ? Благодаря ви !
значи имам проблем със хамп , немога да адд статс на ДЛ ... а неискам да слагам други и така вапросът ми е как да го оправя ? Благодаря ви !
SuMMeR Member Joined Apr 29, 2008 Messages 300 Reaction score 15 Jan 16, 2009 #2 ами незнам виж: 1. Настройките 2.Може и да е от сайта пробвай друг. и ако не стане смени го с AppServ също е добро Apache
ами незнам виж: 1. Настройките 2.Може и да е от сайта пробвай друг. и ако не стане смени го с AppServ също е добро Apache
KR373N Well-Known Member Joined May 18, 2008 Messages 1,943 Reaction score 446 Jan 16, 2009 #3 проблема не в xampp просто ако ползваш muweb 0.8 му липсва в скрипта няколко реда и в ДБ на самия сайт му липсва затова неможе да адваш на ДЛ то статс Reactions: SuMMeR
проблема не в xampp просто ако ползваш muweb 0.8 му липсва в скрипта няколко реда и в ДБ на самия сайт му липсва затова неможе да адваш на ДЛ то статс