bacardi New Member Joined Feb 7, 2011 Messages 181 Reaction score 106 Aug 9, 2011 #1 Здравейте, с WZTGroup WebShop Info, ALL and New Sets, играчите могат да разглеждат новите Сетове в сървъра, кой колко $ струва и как се казва! Дано ви допадне с него можете да се улесните повече от колкото правите тази грозна гледка Click. Images: Credits: WZTGroup
Здравейте, с WZTGroup WebShop Info, ALL and New Sets, играчите могат да разглеждат новите Сетове в сървъра, кой колко $ струва и как се казва! Дано ви допадне с него можете да се улесните повече от колкото правите тази грозна гледка Click. Images: Credits: WZTGroup
knif3r Active Member Joined Jan 29, 2012 Messages 349 Reaction score 97 Mar 27, 2012 #3 Извинявай но защо сам си даваш "Thanks" и си коментираш темите? Не, че има нещо лошо де..
G GreatMU Member Joined Oct 11, 2011 Messages 98 Reaction score 54 Mar 27, 2012 #4 knif3r said: Извинявай но защо сам си даваш "Thanks" и си коментираш темите? Не, че има нещо лошо де.. Click to expand... : щото съм луд EDIT: Извинявай но защо, ъъъъ говориш в множественно число, какви теми освен тази съм си коментирал? само тази съм коментирал. Attachments без име.JPG 51.8 KB · Views: 16 Last edited: Mar 27, 2012
knif3r said: Извинявай но защо сам си даваш "Thanks" и си коментираш темите? Не, че има нещо лошо де.. Click to expand... : щото съм луд EDIT: Извинявай но защо, ъъъъ говориш в множественно число, какви теми освен тази съм си коментирал? само тази съм коментирал.