Фен съм до смърт на старите версии! Така че 97d+99i
Предлагам да се добави функция да определяме кой левъл да се минава през порталите между градовете или поне Таркан/Стадиум.
Другото нещо бях ти писал помня че като реснеш ако вземеш точки за вдигане от куест се нулирват, това да се оправи.
Следващото, бях видял в един сървър по-нова версия разбира се нов евънт FIND NPC Целта е да улесни работата на ГМ-та и Админи като в този евънт играчите търсят Гуард[NPC-to] И който го намери получава реуард, аз предлагам да се добавят различни единици за да може да си ги определяме, като например: кредити,зен,всички камъни,стон,рена или които прецениш ти.
Следващото нещо: Гледам имаме Ред драгон инвазия, но няма таймер? Ако може да се уреди и за него нещо такова да избираме какво да пада от тях и на колко време да ги пуска
Може също вместо в сайта да влизаме и да го пълним с помий да се добави 2 вида нови камъни, а именно (ADD LUCK- Jewel of luck) и (ADD EXL OPTION -Jewel of exl)
За добави лък разбрахте какво имам впредвид
За добави екс. опция да добавя на предмет опция само един път, и то само ако предмета не е вече ексл. смисъл да не може да се добавят 999 опции това е целта.
Да добавя произволно 1 или 2 опции на предмета максимум.
И да има формула за да ги настроим колко % да е шанса на тези 2 нови камъка.
Според мен е това, надявам се да ви харесват предложенията и да видим нещо готино.