[Help] Website

Status
Not open for further replies.

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
Значи когато някой в играта е блокнат тои може да влиза в саита с акоунта си...искъм да нарпавятака че да неможе и когато е блокнат да му го пише и да му пише защо е блокнат
послепис. таблицата на ресаона аз ще си я сетна ..
ще съм много благодарен ако някой се навие да го направи :blush-anim-cl:
 
Last edited:

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Значи когато някой в играта е блокнат тои може да влиза в саита с акоунта си...искъм да нарпавятака че да неможе и когато е блокнат да му го пише и да му пише защо е блокнат
послепис. таблицата на ресаона аз ще си я сетна ..
ще съм много благодарен ако някой се навие да го направи :blush-anim-cl:
if($account_id[8] == 1){$mode = ("<img src=\"images/warning.gif\" alt=\"Access Denied\"> Access Denied!</div></table></div></table></table>");}

слагаш го в user.php :) не ти е нужна таблица!
и честно да ти кажа не съм го изпробвал още не знам дали работи :)
и ако не проработи ще пробваме с "die"
 
Last edited:

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
dont work :bb:
добре! утре ще го пренапиша :) ... я опитай така

if ($_GET['character']==NULL){jump('index.php');}
$character_get = "$_GET[character]";
$character_get = str_replace(";","",$character_get);
$character_get = str_replace("'","",$character_get);
$sql_name_check = $db->Execute("SELECT accountid,ctlcode, FROM Character WHERE Name=?",array($character_get));
$name_check = $sql_name_check->numrows();
$info = $sql_name_check->fetchrow();

if($info[18] == 1){Die ("<img src=\"images/warning.gif\" alt=\"Access Denied\"> Access Denied!</div></table></div></table></table>");}
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
dont work (speechless)

не мисля че това е така !
$sql_name_check = $db->Execute("SELECT accountid,ctlcode, FROM Character WHERE Name=?",array($character_get));
 
Last edited:

Stifi

New Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
175
Reaction score
11
a kak e ? ymniko.

i was infracted by DarkMaster (reason: spam)
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
dont work (speechless)

не мисля че това е така !
Code:
$sql_accountid_check = $db->Execute("Select name,accountid from character where ctlcode='1'");

извини ме! моя грешка :) нямам време да завърша остатъка от кода :) но скоро ще ти го направя освен ако някой друг не се сети...
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
не работи но до колктоо виждам...ти си го нарпавил уж за герой блокнати аз говоря за акоунти блокнати


послепис. ще съм много благодарен ако направите и ако някой е онлайн в му то да не може да си отваря акоунта в саита (think)
 
Last edited:

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
не работи но до колктоо виждам...ти си го нарпавил уж за герой блокнати аз говоря за акоунти блокнати


послепис. ще съм много благодарен ако направите и ако някой е онлайн в му то да не може да си отваря акоунта в саита (think)

брато щом героя е блокиран има код =1 ... следователно ще може да се направи и с акаунтът си да не влиза :)
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
аз си нарпавих това когато някой е онлаий в играта да не може да влиза в сайта но това с банна още немога някой да помогне ?
 
Last edited:

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Когато герой е баннат или акк? и какво да му показва сайта и защо е банн или че е банн и причината ,но да не вижда сайта?
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
значи искъм когато акоунт е баннат да не може да влиза в АКоунта си в саита и да му изпизва пречината,таблицата за пречината ми е addr_deta а за блок на акоунт е bloc_code = 1 ! мерси предварително
 
Last edited:

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Мъчите се няколко дни а е 2 минути работа ето

отваряш login.class.php
с зелено е това което трябва да търсиш а с червено това което трябва да добавиш.
$login_check = $db->Execute("SELECT * FROM dbo.MEMB_INFO WHERE memb___id =? AND memb__pwd =?",array($accountid,$passwordid));
$acc_block = $db->Execute("SELECT * FROM dbo.MEMB_INFO WHERE memb___id =? AND memb__pwd =?",array($accountid,$passwordid));

$login_result = $login_check->numrows();
$blocked = $acc_block->fetchrow();
if($blocked['20'] == 1) { die('Error! Your account is Blocked<br>Reason:'.$blocked['4'].''); }
if ($login_result == 0) {}
Успех!
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
значи не проработи при мене показва че всеки акоунт е блокнат ... но си мисля че ще е заради разминаването в таблиците при мен ?
 
Last edited:

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Не просто моя грешка ето каде

if($blocked['19'] == 1) { die('Error! Your account is Blocked<br>Reason:'.$blocked['7'].''); }
if ($login_result == 0) {}
 
Status
Not open for further replies.
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
E [Help] Problems with website Help 25
K [Help] Website Mu web clone install error Help 6
timetogo [Help] Website DS & BC ranking Points Help 6
I [Help] MuOnline Websiter for Router Help 0
Olympusz [Help] BC and DS Rank in website Help 0
Olympusz [Help] BC and DS Rank in website Help 3
H [Help] Client and Website Help 3
A [Help] Website Connection Help 1
mimo9408 [Help] Website Help Help 9
H [Help] Website Problem Help 0
6efa [Help] Website problem Help 7
M [Help] Season 6 website Help 2
6efa [Help] Website problem with connect Help 0
fisherman [Help] Website problem Help 9
Murder [Help] Website error Help 4
1 [Help] Enemy WebSite Help 0
L [Help] Website Crash Help 3
hydramu [Help] WebSite Script Help 0
hydramu [Help] Websites script Help 0
GoldbertGTR [Help] Setup Server And Website Help 0
E [Help] Website Problem Help 0
Z [Help] Problem in MuWeb script based websites Help 0
Z [Help] opening new website in a new tab Help 0
A [Help] i have hacker's with attack website Help 0
C [Help] Website - Problem Help 8
suh1q [Help] WebSite Help 2
DaRkiv [Help] I need help to make MU website Help 0
I [Help] WebSite Help 5
MadBoy [Help] Website problem Help 14
F [Help] Относно WebSite на сървара ми Help 16
swolfsss [Help] Website Help 16
ludaka [Help] WebSite Problem Help 2
Respect [Help] WebSite Help 6
Dea7h [Help] WebSite Template Help 0
BambuchA [Help] Battle Zone WebSite Help 14
Dea7h [Help] I need help from 1 WebSite Help 0
BambuchA [Help] WebSite Error (NewAccount) Help 4
Evanescence [Help] WebSite Code Help 0
MadBoy [Help] WebSite plzz help Help 6
Mortred [Help] Website security Help 2
diablo21 [Help] Website Rankings stop working Help 9
Aragorn [Help] WebSite Help 0
F [Help] script for website Help 1
waaza [Help] WebSite Error Help 3
diablo21 [Help] Secured website Help 4
MorgaN [Help] [help] i need good php.ini for work global website Help 1
no7h1nG [Help] Website+Guide for Season 3 Ep 2 Help 1
MorgaN [Help] i need code for cant see html code on my website] Help 6
StoneAngel [Help] Enter Website Via IE problem Help 5
StoneAngel [Help] WebSite Template Help 14

Similar threads