XSSecurety. New Member Joined Jan 19, 2011 Messages 173 Reaction score 28 Mar 5, 2011 #1 Здравейте момчета имам голям проблем с WebShopa без да пращат смс си аддват кредити :х махната е рулетката незнам от каде е моляви помогнете ми ;х Reactions: Elven
Здравейте момчета имам голям проблем с WebShopa без да пращат смс си аддват кредити :х махната е рулетката незнам от каде е моляви помогнете ми ;х
Backo Well-Known Member Joined Jan 17, 2009 Messages 1,212 Reaction score 976 Mar 5, 2011 #2 Може да влизат с на ГМ-то ти акаунта или пък твоят
Elven New Member Joined Feb 11, 2011 Messages 324 Reaction score 98 Mar 5, 2011 #3 Backo said: Може да влизат с на ГМ-то ти акаунта или пък твоят Click to expand... Влизат със акаунта който има всички опции и си адват кредити, преди ми бяха разбили паролата и така адваха. Направи един отделен акаунт който няма да се ползва със дълга парола и сложно име за да си по-сигорен
Backo said: Може да влизат с на ГМ-то ти акаунта или пък твоят Click to expand... Влизат със акаунта който има всички опции и си адват кредити, преди ми бяха разбили паролата и така адваха. Направи един отделен акаунт който няма да се ползва със дълга парола и сложно име за да си по-сигорен
XSSecurety. New Member Joined Jan 19, 2011 Messages 173 Reaction score 28 Mar 5, 2011 #4 оправих се било е от воте релард нее записвало и като са реф и си аддвали кредити с рефреш нямало е таблица да записва
оправих се било е от воте релард нее записвало и като са реф и си аддвали кредити с рефреш нямало е таблица да записва
Elven New Member Joined Feb 11, 2011 Messages 324 Reaction score 98 Mar 5, 2011 #5 XSSecurety. said: Здравейте момчета имам голям проблем с WebShopa без да пращат смс си аддват кредити :х махната е рулетката незнам от каде е моляви помогнете ми ;х Click to expand... защо не каза ,че си правят кредити (xaxa) а си писал ,че си адват
XSSecurety. said: Здравейте момчета имам голям проблем с WebShopa без да пращат смс си аддват кредити :х махната е рулетката незнам от каде е моляви помогнете ми ;х Click to expand... защо не каза ,че си правят кредити (xaxa) а си писал ,че си адват
xDarKyx New Member Joined Jul 6, 2010 Messages 18 Reaction score 0 Mar 5, 2011 #6 I try to help. But sadly I do not understand russian.
RobZombie New Member Joined Apr 28, 2010 Messages 413 Reaction score 56 Mar 5, 2011 #7 xDarKyx said: I try to help. But sadly I do not understand russian. Click to expand... That is not russian
xDarKyx said: I try to help. But sadly I do not understand russian. Click to expand... That is not russian
xDarKyx New Member Joined Jul 6, 2010 Messages 18 Reaction score 0 Mar 6, 2011 #8 RobZombie said: That is not russian Click to expand... O.O I used google translate and it worked. Weird.
RobZombie said: That is not russian Click to expand... O.O I used google translate and it worked. Weird.