[Help] Web_modules.php

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Тъй искам скрипт с който да мога да добавя тук
да пише например името на сървара
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Вместо ServerInfo да пише името на сървъра?
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Не пф да си направя ново аз тва и аз го мога
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
ми добави го

copy,paste и edit ... :)
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Тъй искам скрипт с който да мога да добавя тук
да пише например името на сървара
Въпросът не е точен :) задай го с по подробно обяснение на молбата ти!
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Ето :) :

<script type="text/javascript">
function throbFade() {
fade(2, Math.floor(throbStep / 2), (throbStep % 2) ? false : true);
setTimeout("throbFade();", (throbStep % 2) ? 100 : 4000);
if (++throbStep > fader[2].message.length * 2 - 1) throbStep = 0;
}
fader[2] = new fadeObj(2, 'statistics', 'FF0000', 'B27D5D', 30, 30, false);
fader[2].message[0] = "<center><b>Server Name: Evolution MU<br>Total Accounts: 1<br>Total Characters: 5<br>Total Guilds: 0<br>Online Users: <font color=#96E100>0</font><br>Game Masters: <font color=#96E100>0</font>/<font color=#9d0a0e>0</font> </b></center>";fader[2].message[1] = "<center><b>Version: 1.02K<br>Experience: Max<br>Item Drops: 80%<br>Banned: <font color=red><b>0</b></font><br>Server Status: <span class='status_offline'>Offline<b></center>";
var throbStep = 0;
setTimeout("throbFade();", 1000);
</script>


Може да съм объркал но ... мисля че е така :p
 

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
Добави отдолу както е в PHP:
Code:
echo "$muweb['servername']";
Смятам, че ще стане, но не съм пробвал.
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Добави отдолу както е в PHP:
Code:
echo "$muweb['servername']";
Смятам, че ще стане, но не съм пробвал.
Ще се изпише само името на сървъра ;)
Смис под всичко, ще се лепне едно "ReaLMU" например...

print "Name: $muweb['servername']"

Естествено не е така но се приближавам до истината :D
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
MadBoy [Help] About web Modules Help 5
omFg! [Help] Disconect account from website Help 13
total4o [Help] MuOnline webs Help 11
ReSpEc7 [Help] Guild Members Don't Show Up in Website Help 19
valvers [Help] Web release for 97d+ Help 0

Similar threads