[Help] Web_modules.php

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Тъй искам скрипт с който да мога да добавя тук
224853c.jpg
да пише например името на сървара
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Вместо ServerInfo да пише името на сървъра?
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Не пф да си направя ново аз тва и аз го мога
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
ми добави го

copy,paste и edit ... :)
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
693
Тъй искам скрипт с който да мога да добавя тук
224853c.jpg
да пише например името на сървара

Въпросът не е точен :) задай го с по подробно обяснение на молбата ти!
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Ето :) :

<script type="text/javascript">
function throbFade() {
fade(2, Math.floor(throbStep / 2), (throbStep % 2) ? false : true);
setTimeout("throbFade();", (throbStep % 2) ? 100 : 4000);
if (++throbStep > fader[2].message.length * 2 - 1) throbStep = 0;
}
fader[2] = new fadeObj(2, 'statistics', 'FF0000', 'B27D5D', 30, 30, false);
fader[2].message[0] = "<center><b>Server Name: Evolution MU<br>Total Accounts: 1<br>Total Characters: 5<br>Total Guilds: 0<br>Online Users: <font color=#96E100>0</font><br>Game Masters: <font color=#96E100>0</font>/<font color=#9d0a0e>0</font> </b></center>";fader[2].message[1] = "<center><b>Version: 1.02K<br>Experience: Max<br>Item Drops: 80%<br>Banned: <font color=red><b>0</b></font><br>Server Status: <span class='status_offline'>Offline<b></center>";
var throbStep = 0;
setTimeout("throbFade();", 1000);
</script>


Може да съм объркал но ... мисля че е така :p
 

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
236
Reaction score
36
Добави отдолу както е в PHP:
Code:
echo "$muweb['servername']";
Смятам, че ще стане, но не съм пробвал.
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
655
Добави отдолу както е в PHP:
Code:
echo "$muweb['servername']";
Смятам, че ще стане, но не съм пробвал.

Ще се изпише само името на сървъра ;)
Смис под всичко, ще се лепне едно "ReaLMU" например...

print "Name: $muweb['servername']"

Естествено не е така но се приближавам до истината :D