Както каза Lesh0 ползвай XTYLING-WEB но и Battlezone Style by Damian & ReaL не са лоши също така MuWeb 0.9 не е за изпускане може да си го дръпнеш от ТУК
XTYLING-WEB: ЦЪК
Battlezone Style: ЦЪК
Благодаря ви много! Но сега имам друг проблем.. някой може ли да ми даде webshop за 99b в който предметите да могат да се добавят на +13 /в този който инсталирах са до +11/ ?
От МуЕдитор на СкайТеам можеш да си адднеш на +15 ама мисля че ставаха прозрачни.
От Гамесервер.ехе май можеше да си го настроваш дали да има +15 ама не съм сигурен.
добре бе умник такъв .... казваш ми от му едитор... а в предните постове се говори за уебшоп.. е извинявай ама .. ти дееба нормален ли си бе.. то понеже всеки обикновен играч ползва му едитор и да.. колкото до въпроса... от config може да се настрои до 11 13 15.. или колкото там искаш трябва само да владееш елементарен анлийски за да разбереш че credits значи кредити за шопа
webshopa е същия .. просто има 5-6 различни итема които можеш с едитора на админ акаунта да си ги добавиш.. ако не им знаеш кодовете можеш да ги намериш в items.txt..