[Help] Vote за кредити

Незнам ,но като не гледам псувните видях един -два свестни поста...

@Вирус
То не е задъжително да го казвате , то ще се намери ,човек ,който да го напише и разпространи.. този скрипт от много време го знам ,щото го имаше в един сървър ,който сабираше като кредити пак , но нямаше прашо на избор, а направо ти адваше хаос-че..


Такам... и аз ще се намеся тук, на мен скрипта за гласуване ми го даде Дамян... но преди да ми го даде аз имах мой завършен на 90% + SQL'a , не се прави трудно скрипта но на мен ми отне 2 седмици и продължавам да си играя понеже искам да го направя малко по интересен защото, колкото по-трудно за мен толкова по-добре.

Life - Всеки, който има дори 2 реда написани на php знае че GET заявка не може да бъде изпълнена по този начин "$_GET['muda;']" така че да беше дал нещо по-трудно.
Ето ти скрипт ти ми кажи, на кой ред НЯМА грешка:



ludiq - На теб също ще ти направя забележка и не мисля че е SQL Job до колкото знам там отиват други скриптове... ето ти примерен код:



А колкото до противните обиди, които използвате помежду си Ви съветвам да престанете да го правите ако ли не ще си понесете наказанието!



<?php
if($a = $b) {
die "Спрете да спорите, всички сте добри";
}
else {
$c ^ $d;
}
?>

Надебеленото е неправилно (rofl)(rofl)
 
Такам... и аз ще се намеся тук, на мен скрипта за гласуване ми го даде Дамян... но преди да ми го даде аз имах мой завършен на 90% + sql'a , не се прави трудно скрипта но на мен ми отне 2 седмици и продължавам да си играя понеже искам да го направя малко по интересен защото, колкото по-трудно за мен толкова по-добре.

Life - Всеки, който има дори 2 реда написани на php знае че get заявка не може да бъде изпълнена по този начин "$_get['muda;']" така че да беше дал нещо по-трудно.
Ето ти скрипт ти ми кажи, на кой ред НЯМА грешка:



Ludiq - На теб също ще ти направя забележка и не мисля че е sql job до колкото знам там отиват други скриптове... ето ти примерен код:



А колкото до противните обиди, които използвате помежду си Ви съветвам да престанете да го правите ако ли не ще си понесете наказанието!
Боже!!!Имам чуството че не четеш това го писах за кода които аз му написах за зена (speechless)-:)
 
Моля някои от ДарксТеам да затвори темата.Защото стана голям спам
 
о извини ме :) и ти си coder...
Тук става въпрос за sql а не за php ако ти не правиш аз правя разлика(извини ме за тона с които приказвам).
 
тцтц целия форум оспамихте с тези ваши караници

п.с php няма общо с SQL? дада особенно когато става въпрос за PHP + MuOnline и как ще направиш сайт за муОнлайн когато не можеш да си напишеш заявките към ДБ? и да си направиш самата ДБ на сайта?

Боже даи разум на този изгубен човек.::x:
 
Gasolincho няма грешка в
PHP:
if($a = $b) {
Реда :).

И моля да престанете с безмисления спор кои повече знае ! :)