please new link for template, i need it for my website
моля само не махайте правата
just please do not remove the rights
Значи този темплейт не е твой! Аз знам на кой е и съм сигурен че и ти знаеш на кой е? Прав ли съм а ??? Познавам човека който е направил темплейта! Ам Радослав мисля че знаеш кой е а ? Този който държеше стария DangerLink нали? А това което си писалпросто ме уби от смях хааххаахаCode:моля само не махайте правата just please do not remove the rights
Та ти си си присвоил правата и пише да не ги махат ахахах
Мисля че такова нищожество като теб заслужава бан във форума!НЕ ОТРИЧАЙ НАПИСАНОТО ОТ МЕН А СИ ПРИЗНАЙ!!!
А бе батка ти си някъв откаченяк бе малеееееее ти си пълен идиот чесно. И кво този дизайн не на MeMoS ахахаха мога да ти кажа да идеш да се гръмнеш, че този дизайн лично той е правил, за това си затвори миризливата уста ! Когато направиш нещо по-добро тогава му пиши в темите.Значи този темплейт не е твой! Аз знам на кой е и съм сигурен че и ти знаеш на кой е? Прав ли съм а ??? Познавам човека който е направил темплейта! Ам Радослав мисля че знаеш кой е а ? Този който държеше стария DangerLink нали? А това което си писалпросто ме уби от смях хааххаахаCode:моля само не махайте правата just please do not remove the rights
Та ти си си присвоил правата и пише да не ги махат ахахах
Мисля че такова нищожество като теб заслужава бан във форума!НЕ ОТРИЧАЙ НАПИСАНОТО ОТ МЕН А СИ ПРИЗНАЙ!!!
А бе батка ти си някъв откаченяк бе малеееееее ти си пълен идиот чесно. И кво този дизайн не на MeMoS ахахаха мога да ти кажа да идеш да се гръмнеш, че този дизайн лично той е правил, за това си затвори миризливата уста ! Когато направиш нещо по-добро тогава му пиши в темите.
По темата 10/10 се пак ние го ползваме ^^
Искаш ли да се хванем на бас че не е негов?
Template Mu-DarkSky:
Download: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Credits:
MeMoS ->Desing.
FallenOne -> Adapted.
PD: Include PSD.
за такива като тебе ще кажа само едно нещо АЗ СЪМ ПРАВИЛ ДИЗАЙНА