MupoH4o New Member Joined Aug 1, 2008 Messages 27 Reaction score 2 Sep 11, 2008 #1 Здрасти някои знае ли как може да се блокира SQL Server изцяло за да неможе никои друг да пуска команди понеже ми дропват Memb_stat и се прецаква сайта верси предварително
Здрасти някои знае ли как може да се блокира SQL Server изцяло за да неможе никои друг да пуска команди понеже ми дропват Memb_stat и се прецаква сайта верси предварително
Bupyc™ New Member Joined Jul 10, 2008 Messages 504 Reaction score 327 Sep 11, 2008 #2 Няма как или поне и аз не знам , имам всякакви познати методи и на мен дропват ... Много интересно но факт И блокираи Sql Nt
Няма как или поне и аз не знам , имам всякакви познати методи и на мен дропват ... Много интересно но факт И блокираи Sql Nt
L LamerFly New Member Joined Sep 10, 2008 Messages 21 Reaction score 0 Sep 11, 2008 #3 bupyc said: Няма как или поне и аз не знам , имам всякакви познати методи и на мен дропват ... Много интересно но факт И блокираи sql nt Click to expand... хехе той неможе да си сложи заштити на неговия на другите дава акъл..(не го приемай на сериозно ::d: )
bupyc said: Няма как или поне и аз не знам , имам всякакви познати методи и на мен дропват ... Много интересно но факт И блокираи sql nt Click to expand... хехе той неможе да си сложи заштити на неговия на другите дава акъл..(не го приемай на сериозно ::d: )
Bupyc™ New Member Joined Jul 10, 2008 Messages 504 Reaction score 327 Sep 11, 2008 #4 lamerfly said: хехе той неможе да си сложи заштити на неговия на другите дава акъл..(не го приемай на сериозно ::d: ) Click to expand... Ти нали щеше да ме хакваш какво стана ?
lamerfly said: хехе той неможе да си сложи заштити на неговия на другите дава акъл..(не го приемай на сериозно ::d: ) Click to expand... Ти нали щеше да ме хакваш какво стана ?
DarkMaster Administrator Staff member Joined Apr 8, 2008 Messages 2,465 Reaction score 11,172 Sep 11, 2008 #5 bupyc said: Ти нали щеше да ме хакваш какво стана ? Click to expand... ти за "лс" не си ли чувал?