Sniper Ghost Warrior

energ

New Member
Reaction score
30
ето за тази игра говора Zamunda.NET :: Логин
играхте ли я и харесва ли ви и също така има ли желаещи за MultiPlayer ?

Да играя я и ми харесва, но мулти не искам щото още съм слаб (nqh)

Да играя я и ми харесва, но мулти не искам щото още съм слаб (nqh)

хаха тоя па да не мислиш че аз съм много добър :p айде де няма ли хора да праснем малко мулти да се посмеем :D

Sux :) Мое мнение .

колко мисии успя да минеш или неси си правил труда да влизаш изобщо в играта ?

Минах 6 мисий и продължавам :)... много лесно ми се вижда :)

Energ даже не я дръпнах по снимките не ми хареса... А и не ми се играе такава превъртял съм доста игри и ми омръзна нищо лично..
П.П Ейсега ще я дръпна да видя как е :)

Когато тръгна да променям настройките на видеото ми казва че трябва да ресна играта... рескам я и те пак са си както преди.. не са се променили

Проблема е в теб.. При мен всичко е 6. :) Доста ми хареса тоя chrome engine на играта. ;)

добре... накрая на инсталацията ме кара да избирам с какво да я подкарам - директХ или майкрософт визуал С++ ...............
какво избрахте вие .. или нищо не трябва да се избира?

DirectX и не те е накарало да я подкараш, а да ги инсталира :) ..., а не ти се запаметяват настройките, защото играта има AutoBackup на настройките и ако нямаш нужните изисквания няма да можеш да я качиш, Anti-Stuck Engine :)

Бива игричката.
киларе скайпа

имам изискванията умножени по няколко пъти .. съвсем леко ми насича играта но е дразнещо.. неможе да се играе хубаво сега я инсталвам наново и накрая давам просто финиш.. да видим какво ще стане

и няма eff .... кажете някоя подобна игрица, че се зарибих
Edit: Btw кой релийз ползвате .. SKIDROW или обикновенния?

Last edited:
изтеглих си sniper art of victory ама малко ще ми изкочи сърцето :Д така че се връщам на ghost warrior :Д

Някой да има този проблем :
Fail.JPG

Ако знаете как да го оправя кажете. Преинсталирах играта около 1-2 пъти >.>

Някой да има този проблем :
View attachment 1700

Ако знаете как да го оправя кажете. Преинсталирах играта около 1-2 пъти >.>

в торента пише как се инсталира ... mount и взимате 2та файла от папката SKIDROW и ги слагате в директорията на играта.

междудругото я врътнах .... ако някой успее да подкара интернет профил да каже щото като дам да направи игра в нета ми дава "invalid cd key"

Представи си незнам ... това е копнатия file и.. FAIL
P.P Аз знам как се играе в нет-а ама немога да я подкарам ..