[Release] Simple News System + Comments

аз добавих на Newsa още няколко изгазиики
-Views колко пъти са преглеждани новините
-Category категорията на новините
-А и междо другото сам затворил сичките отворени $GET_[] и така на татака :) тоест +Secure
-а и сега ми хрума да сложа един news бан :)
-сега добавих и автоматичен рефреш след добавянето на коментар :) така не е нужно постоянно да обикаляте news-comment-home-news .. и някои дават рефреш а с рефреш коментара отново се добавя като 2-ри и така се получава спам :)
Киллар W във скайп

ако киллара иска и знае как може да страницираме коментарите :) + verify code преди писането на коментар+ имам още няколко йдеи :)

Last edited:
готов сам с verify code преди постване на коментар :) само остават още няколко фикса и го качвам :)

Аз пък мисля че това което си се опитал да направиш с коментарите не си го направил по реда си.Защо?
-Защото някои ще си дръпне новините,ще си ги сложи и някакво педалче ще го изнудва да му дава итеми или права защото иначе ще му хакне сървъра(от коментарите).

Аз пък мисля че това което си се опитал да направиш с коментарите не си го направил по реда си.Защо?
-Защото някои ще си дръпне новините,ще си ги сложи и някакво педалче ще го изнудва да му дава итеми или права защото иначе ще му хакне сървъра(от коментарите).

междо другото как ще му хакне сървъра? целите новини коментари и така на татака сам ги защитил като преклуча напълно и киллара да ги погледне :)

Нова добавка

за да не сe разшерява Сайта с киометри добавих един Schroll bar на коментарите така си седи само на 300 px height :)

Last edited:
Нова добавка

за да не са разшерява Сайта с киометри добавих един Schroll bar на коментарите така си седи само на 300 px height :)

Моля те пиши ЧЕТЛИВО!

Моля те пиши ЧЕТЛИВО!

олеле господи помилвай сичко сам чувал но не и тва кое не ми е четливото бе балък?

олеле господи помилвай сичко сам чувал но не и тва кое не ми е четливото бе балък?

В четливо влизат безброй твои правописни грешки!

за да не сe разшерява Сайта с киометри добавих един Schroll bar на коментарите така си седи само на 300 px height

1-разшерява
2-киометри....
3-сичко
4-сам

Като по разумен прекратявам спора(спама) (nqh)

В четливо влизат безброй твои правописни грешки!

за да не сe разшерява Сайта с киометри добавих един Schroll bar на коментарите така си седи само на 300 px height

1-разшерява
2-киометри....
3-сичко
4-сам

аве шматка аз да не сам ти на училище тука е ? да да ми гледаш грешките ай сектир ... нестига че тука гледаме кво да ви напраим и да ви помогнем малко те ша ни гледат правописните грешки ... олеле господи помилвай :x
много си прост чесно :x

Да ми направиш хахахахах от теб нищо не искам пък и кой е казал,че се занимавам с тия простотии ти да не мислиш че си като другите? хаха газе зле си..

ludaka моляте, намери си друга работа! Стига спами и ти eXTenTioN!

Да ми направиш хахахахах от теб нищо не искам пък и кой е казал,че се занимавам с тия простотии ти да не мислиш че си като другите? хаха газе зле си..

абе еи шматка ти ко искаш ве да дойда и да ти изпера посраните гащи ли ай чезвай са от тука и стига си спамил лайненце такова ...

аве шматка аз да не сам ти на училище тука е ? да да ми гледаш грешките ай сектир ... нестига че тука гледаме кво да ви напраим и да ви помогнем малко те ша ни гледат правописните грешки ... олеле господи помилвай :x
много си прост чесно :x
Какво правиш и помагаш тип пък бе? |-(
Да не си помисли че разбираш от нещо ?

Какво правиш и помагаш тип пък бе? |-(
Да не си помисли че разбираш от нещо ?

еи го поредния спаммер
по темата :

поне разбирам повече от твебе и се муча да направа нещо полезно ;) дай да те видим ти кво ще направиш ? като си голям разбирач ?

еи го поредния спаммер
по темата :

поне разбирам повече от твебе и се муча да направа нещо полезно ;) дай да те видим ти кво ще направиш ? като си голям разбирач ?
Мисля че одеве ти показах доста неща които съм направил,ти дали ще ги направиш тези неща ?