И аз това очаквах не са мн добри но за сега за мен биват. С 5 та-та част нямам никакфи брушове и за това. Нали ми знаеше старите 2 рендера и това беше вече знам бая ефекти ;]Не са баш лайна, но са малко грознички ... опитай се да съчетаваш повече цветовете. А тва за Наруто е все едно картинка, върху която е драскано с пейнт.
photoshop signature tutorials - Google Търсене very many яки уроци кфи са тия глупости дет се опитваш да направиш ако искаш да се научиш отваряй един по един уроците и почвай.Аз така по цял ден съм си играл да правя такива уроци за да се науча
НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЕКСТ!Не разбрахте ли че за да можете да изберете подходящия шрифт цвят разположение трябва да сте на много по високо ниво от сегашното ви...Не ми се вярва някои да ти открадне подписа па ако иска и може да махте текста както ония мишо ги маха с цс5 просто недейте да слагате става много грозно МНОГО!
По твойта логика още от първото пипане на фотошпа трябва да прави супер неща..
sNG пазя ПСД-та искашли ги ?
на наруто сиг-а четката е Splatter ...
Текста с цс 5 мога да го махна по добре на рендера пишеше кои направил рендера и за тва го направих както казах мога да ти дам ПСД !