[Dev] Sets Color Changer

pafa7a

Well-Known Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
1,399
Reaction score
816
Незнам каде точно му е мястото но сметнах за добре да е тук. Какво представлява ? Казвате името на някой сет,оръжие,пръстен каквото и да е и цвета с който искате да се промени и аз ви ги прикачвам. Пример :
Brave Armor - зелен
 

Attachments

  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    43.5 KB · Views: 272
  • Like
Reactions: melo920
А не може ли да кажеш как, с коя програма се прави и къде се слага, мисля че ще е по-добре
 
Аз лично предпочитам обикновените цветове не знам за другите :)
 
И аз мисля че идеята е добра.
 
Тази програма я знам, сменял съм цветът на всички неща почти. Казва се Glow Editor!
 
Тази програма я знам, сменял съм цветът на всички неща почти. Казва се Glow Editor!
мне ако забеляза предметите на снимката неса excelent => неби трябвало да имат glow, а glow editor-а сменя само цвета в който светят
 
  • Like
Reactions: darkkingh
мне ако забеляза предметите на снимката неса excelent => неби трябвало да имат glow, а glow editor-а сменя само цвета в който светят

Мхм, пробва ли с Photoshop, това е малко заплетено, Ти искаш май да смениш някой ефект ако не се лъжа. Мисля че имаше някакви настройки от страна на сървърът и от страна на клиентът. Правил съм си експерименти, където съм сменял даже и типът на някой оръжия. Правил съм Някой камъни да се слагат като оръжия, сменял съм цветът на някой предмети. Те биват няколко типа. Обикновении>Златни - Светят в жълта украска. Екселент- Светят в зелена украска и повече блестят като са на +11,+13,+15. То зависи и от формулата за блясъкът им......... При определено ниво на прадметът той променя блясъкът си. Ако се добави Life става още по-ярко и по-бляскаво. Ако е някой архангел предмет свети от червено към ярко розово, зависи пак от блясъкът. Има сега обикновенни Socet предмети, Има Archangel Socket предмети и Excellent Socet предмети........... и повтарям, зависи си от самият предмет, който искаш да промениш. Зависи от 2-те страни. Ако искаш да си направиш експеримент по друг начин те насочвам към тези 2 програми които ще се справиш предполагам: Pentium Tools - конвертираш към не помня какъв формат беше, после ползваш MilkShape 3d Май беше и там редактираш самото нещо.

>>>>Подсказка: Повечето едитори които са известни само за Counter Strike може да се ползват за редактиране на някои Mu Online файлове и няма нужда да купувате скъпи програми.<<<< Редактирал съм почти всичко на му онлайн с голям успех. Ако желаеш да ти помогна потърси ме в фейсбук или скайп.
 
Има разлика ако сменяте
1 - Graphics
2 - Glow

Смятам, че в темата се говори за първоначалния Graphics на сета.