- Reaction score
- 10
[Sell] ► ЕВТИНИ ✔ Steam ✔ EA Origin ✔ Battle.net ✔ Keys & Packs ◄
• ЕВТИНИ ¦ Steam ¦ EA ¦ Battle.net ¦ Keys, Gifts & Accounts •
CS-bg.info • ¦ NetWorx-Bulgaria Форум • Преглеждане на тема -
Начини на разплащане и още информация: Информация относно разплащането и получаването
Доказателства за легитимност, коректност и лоялност:
• NetWorx-Bulgaria плюсове: NetWorx-Bulgaria Форум • Преглеждане на тема - Оценки на потрeбителите !
• ArenaBG плюсове: Whitelist на търговците - АренаБГ форуми
• CS-BG vouches: CS-bg.info •
ПОРАДИ ЗАЧЕСТИЛИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ С ДОВЕРИЕТО МИ, МОЛЯ НЕ СЕ СВЪРЗВАЙТЕ С МЕН, АКО 100 ЧАСА ЩЕ РАЗПИТВАТЕ И НАКРАЯ ЩЕ СЕ ВЛАЧИТЕ С МЕСЕЦИ ПРЕДИ ДАДЕНА ПОКУПКА. ИЛИ КУПУВАТЕ, ИЛИ НЕ КУПУВАТЕ. ПРОСТО Е. БЕЗ ДА МЕ РАЗМОТАВАТЕ С 1000 БЕЗСМИСЛЕНИ ОПРАВДАНИЯ И ТОЧЕНЕ НА ЛОКУМИ. И ДА, ДОСЕГА 30-ТИНА „ГУБЕЩИ ВРЕМЕТО“ МИ ХОРА СЕ ИЗРЕДИХА. МОЛЯ, НЕ БЪДЕТЕ СЛЕДВАЩИЯТ. 10x.
• ЕВТИНИ ¦ Steam ¦ EA ¦ Battle.net ¦ Keys, Gifts & Accounts •
CS-bg.info • ¦ NetWorx-Bulgaria Форум • Преглеждане на тема -
Начини на разплащане и още информация: Информация относно разплащането и получаването
Доказателства за легитимност, коректност и лоялност:
• NetWorx-Bulgaria плюсове: NetWorx-Bulgaria Форум • Преглеждане на тема - Оценки на потрeбителите !
• ArenaBG плюсове: Whitelist на търговците - АренаБГ форуми
• CS-BG vouches: CS-bg.info •
ПОРАДИ ЗАЧЕСТИЛИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ С ДОВЕРИЕТО МИ, МОЛЯ НЕ СЕ СВЪРЗВАЙТЕ С МЕН, АКО 100 ЧАСА ЩЕ РАЗПИТВАТЕ И НАКРАЯ ЩЕ СЕ ВЛАЧИТЕ С МЕСЕЦИ ПРЕДИ ДАДЕНА ПОКУПКА. ИЛИ КУПУВАТЕ, ИЛИ НЕ КУПУВАТЕ. ПРОСТО Е. БЕЗ ДА МЕ РАЗМОТАВАТЕ С 1000 БЕЗСМИСЛЕНИ ОПРАВДАНИЯ И ТОЧЕНЕ НА ЛОКУМИ. И ДА, ДОСЕГА 30-ТИНА „ГУБЕЩИ ВРЕМЕТО“ МИ ХОРА СЕ ИЗРЕДИХА. МОЛЯ, НЕ БЪДЕТЕ СЛЕДВАЩИЯТ. 10x.
Last edited: