[Req] Security Information

Darks

Member
Reaction score
6
Can someone see if may server or web have holes ?

DeverMu

Може ли някой да види дали сърара или сайта ми има дупки ?

до колкото знаем всички няма дупки :)

едно не ти харесвам и то е че някой като ти рефрешни сайта няколко пъти по бързо и http://dever.sytes.net/flood.html някфи флуд простотиий и ако си мислиш че с това ще спреш флууда жестоко се лъжеш по добре го махни :p това е мое мнение ако искаш ме послушай :)

Това и аз го ползвам но не знам защо :) .Киллар4ето каза че за мулти пинг и аз за тва го сложих :) .

Един съвет смени хедъра ,защото това червено някак не се връзва с сайта ;) Ако не можеш пиши ще ти направя ;)

едно не ти харесвам и то е че някой като ти рефрешни сайта няколко пъти по бързо и http://dever.sytes.net/flood.html някфи флуд простотиий и ако си мислиш че с това ще спреш флууда жестоко се лъжеш по добре го махни :p това е мое мнение ако искаш ме послушай :)

Абе нека си го има за всеки случай, никога едно нещо не е излишно! Това, че някой има слаб нет проблема си е негов или ако прави Мулти-пинг :)

Само Darks надявам се да видя отдолу в сайта CREDITS! на Backo, killar4eto && etc.. :)

Абе нека си го има за всеки случай, никога едно нещо не е излишно! Това, че някой има слаб нет проблема си е негов или ако прави Мулти-пинг :)

Само Darks надявам се да видя отдолу в сайта CREDITS! на Backo, killar4eto && etc.. :)

ми да ти кажа аз като го нямам това и 100 мулти пинг-а да ми праите нищо не ме спира :D (nod)

ми да ти кажа аз като го нямам това и 100 мулти пинг-а да ми праите нищо не ме спира :D (nod)

То и при мен е така :), но не всички ползват хостове или routers!

Ще сложа Credits но забравих каде точно бяха малко хелп :) имам фаила но php кода в индеха за него ще ми трябва малко хелп