[Release] Season 4 Server Files

Status
Not open for further replies.
това обикновенно с афк-то става с суммонер и с другите херо става но само ако са те киллна ли и не всеки път ...

При мен с bk....само от afk възможно ли е да е от спотовете ?

който може да ми помогне да си я направя и има желание моля да ме намери на на скайп: sandik_95 благодаря предварително.

100 / 10

Но има проблем, като пусна MuServerStartUp.exe и ми се спира компа о.О .. ако някой може да хелп ;(

Last edited:
100 / 10

Но има проблем, като пусна muserverstartup.exe и ми се спира компа о.О .. ако някой може да хелп ;(

сигурно може и да е написано ? ама кой да чете

ми трябваше пусниш сцфдб2фиксмак заради тфа ...

бе оставете няма смисъл от тия файлове по добре сложете с3еп1 е може да сложите и тея де ако искате сървъра ви да крашва по 4-5 пъти на ден ...

d

Омаги кажи скупе колко дена да те търся o.0

аз пък видях като се пуска GS_CS че дава някви грешки за Siage а иначе го подкарах файловете за 2мин

те файловете лесно ги подкараш ама после знаеш ли по колко пъти на ден ще ти краш сървъра ...

И аз ви казвам същото както Omaru....карайте на Season3.Сезон 4 скоро няма да излезе без бъгове ^^

И аз ви казвам същото както omaru....карайте на season3.Сезон 4 скоро няма да излезе без бъгове ^^

то още с3 Еп1 фулл няма камо ли ЕП2

Поне няма този ужасен бъг който го има на s3 ep2 и на s4....

пълна пародия са файловете за с3еп2 и с4 особено това със краша FeliXcat твойте с3еп1 крашват ли в смисъл дали дават дон'т сенд някъф коннект проблем изобще мога ли да съм спокоен с тях вървят ли без проблеми поне 3-4 дни ?

пълна пародия са файловете за с3еп2 и с4 особено това със краша felixcat твойте с3еп1 крашват ли в смисъл дали дават дон'т сенд някъф коннект проблем изобще мога ли да съм спокоен с тях вървят ли без проблеми поне 3-4 дни ?

мойте с3 еп1 варвят без 1 краш , само нета ако спре спира сървъра но това нормално иначе няма оплаквания

я дай линк кам файловете или направо към темата с файловете ;)

пълна пародия са файловете за с3еп2 и с4 особено това със краша felixcat твойте с3еп1 крашват ли в смисъл дали дават дон'т сенд някъф коннект проблем изобще мога ли да съм спокоен с тях вървят ли без проблеми поне 3-4 дни ?

ИСКАТ САМО ДОБРА КОНФИГУРАЦИЯ НА commonserver-a И ДЪРЖАТ И ПО 10 ДЕНА . . . ТЕСТВАНО Е С 100-150 ХОРА НА ЛИНИЯ

• Like
Reactions: OmaRuCat
s4 no crash 10 days show me your commonserver ...
относно добрата конфигурация я ми дай твоя коммонсервер го видя защото на мен почти всичко ми е 0 и пак краш ...

пълна пародия са файловете за с3еп2 и с4 особено това със краша FeliXcat твойте с3еп1 крашват ли в смисъл дали дават дон'т сенд някъф коннект проблем изобще мога ли да съм спокоен с тях вървят ли без проблеми поне 3-4 дни ?

Connect проблеми имам много..... гледам логовете поне на 5 - 6 пъти в деня дисконетква сички, пише някви error-и "socker error" ала бала.... иначе да почукам на дърво GS не се крашва :)

P.S лягам да спя че отпразнувах края на срока....

Last edited:
ама това 5-6 пъти на ден обаче без да ресваш гс-то ли се оправя конект проблема ?

Просто ги Дисконектва и после пак се конектват не ресвам ГС ^^ иначе от време на време Reload-вам cs.ini файла

Status
Not open for further replies.