[Release] Season 4 Server Files

Status
Not open for further replies.
дарка тия файлове по добри ли са от 6.00.01 ?

Дарка браво много добра работа.Може да ги тествам и ако ми харесват може да ги сложа на моя сервер.Оценка:10/10

не съм много навътре в нещата със сезон 4 но мисля че кодовете за Query Analyzer трябва да се сложат

Някой ще ми каже ли защо като влза ме Disconnect ? Всичко правя както трябва пускам съръвра без нито 1 грешка даже в сайта пише че е online но като влеза и Disconnect.....

има няколко причини провери си ИП-то порта на Конект Сървъра и main.exe-то

Някой ще ми каже ли защо като влза ме Disconnect ? Всичко правя както трябва пускам съръвра без нито 1 грешка даже в сайта пише че е online но като влеза и Disconnect.....

main.exe оправи ли го ? Кога ти дава disconnect ? .. когато влизаш или следкато си напишеш акаунта и паролата ?

Всички IP-та са ми 127.0.0.1 понеже не го правя нa сървъра ми а за тест на моя PC.... main.exe го оправих и Disconnect ми дава след като зареди...точно все едно няма сървър а в сайта пише Online

Всички ip-та са ми 127.0.0.1 понеже не го правя нa сървъра ми а за тест на моя pc.... Main.exe го оправих и disconnect ми дава след като зареди...точно все едно няма сървър а в сайта пише online

Абсолютно същото е и при мен. Дайте няква идея кво да правя що така става.. (speechless)-:)

пробвайте да сложите вашето ип вместо 127.0.0.1 може и да се получи нещо

._. много по вероятно е да стане със 127.0.0.1 отколкото с real IP + тфа на реалното ми е IP е сървъра .... слагам го на 127.0.0.1 или на 192.168.1.5 ама никва файда.... незнам от файловете ли е или от клиента чакам Dark или някой който разбира да ми каже че много се навих за тея файлове.....

I tested and bugs is :
Summoner Night and Electric Syrge skill not work .
Sivia NPC Don't work I don't test new NPC from S4 .
PC Point system work but you can add point's with SQL Analyzer or script ...
Gold Fenrir Visiual bug .
Explotion Skill Freeze Time .
New Season 4 NPC's Don't WORK .
Elf and SM new skill's bugged .

Ще ви кажа до няколко часа дали и GS-то крашва :)

Edit :
Също открих и нещо което го няма новия сет за Summoner - Qeen Set не е добавен в item(kor).txt ...

Edit 2 : Единственото оправено до сега което проах е магийте на Summoner - Magic Defense UP и Magic Speed UP .
Също забравих да добавя че кръфта на Summoner си е добре в парту и без парту вече не се бъгва .

Edit 3 : Jewel of Harmony след като сложите на итема и винаги дава 25 % def power increase и като switch и се вижда истинската опция или дадеш трейд на някой и го откажиш ... все пак е по добре от преди дето и 25 % def power increase не показваше според мене това е visual bug ..

Last edited:
  • Like
Reactions: Hogu and FroggerPL
никога не съм правил такъв сървар ако някой знае как моля да ме потърси на скайп: sandik_95

Last edited:
I tested and bugs is :
Summoner Night and Electric Syrge skill not work .
Sivia NPC Don't work I don't test new NPC from S4 .
PC Point system work but you can add point's with SQL Analyzer or script ...
Gold Fenrir Visiual bug .
Explotion Skill Freeze Time .
New Season 4 NPC's Don't WORK .
Elf and SM new skill's bugged .

Ще ви кажа до няколко часа дали и GS-то крашва :)

Edit :
Също открих и нещо което го няма новия сет за Summoner - Qeen Set не е добавен в item(kor).txt ...

Edit 2 : Единственото оправено до сега което проах е магийте на Summoner - Magic Defense UP и Magic Speed UP .
Също забравих да добавя че кръфта на Summoner си е добре в парту и без парту вече не се бъгва .

Пич , би ли обяснил на тези,които се оплакват от disconnect защо се получава,защото аз не намирам съществена причина...

main.exe ип променено ли е ? Connectserver ?

П.п забелязах че в релеаса няма ConnectServer !!!

Last edited:
main.exe ип променено ли е ? Connectserver ?

П.п забелязах че в релеаса няма ConnectServer !!!
има connectserver (scfdb)

[SCFCS]
SCFCSEnabled=1
SCFCSPort=44405
SCFCSServerCount=3

[SCFServer 1]
SCFCSGSIndex=0
SCFCSGSSubIndex=0
SCFCSGSIP=127.0.0.1
SCFCSGSPort=55901
SCFCSGSShow=1

[SCFServer 2]
SCFCSGSIndex=0
SCFCSGSSubIndex=19
SCFCSGSIP=127.0.0.1
SCFCSGSPort=55919
SCFCSGSShow=0

[SCFServer 3]
SCFCSGSIndex=1
SCFCSGSSubIndex=1
SCFCSGSIP=127.0.0.1
SCFCSGSPort=55903
SCFCSGSShow=0

What about my question? Cant connect and now Dataserver crash... omfg

1st post updated
MuServer Start Up added

има connectserver (scfdb)

[SCFCS]
SCFCSEnabled=1
SCFCSPort=44405
SCFCSServerCount=3

[SCFServer 1]
SCFCSGSIndex=0
SCFCSGSSubIndex=0
SCFCSGSIP=127.0.0.1
SCFCSGSPort=55901
SCFCSGSShow=1

[SCFServer 2]
SCFCSGSIndex=0
SCFCSGSSubIndex=19
SCFCSGSIP=127.0.0.1
SCFCSGSPort=55919
SCFCSGSShow=0

[SCFServer 3]
SCFCSGSIndex=1
SCFCSGSSubIndex=1
SCFCSGSIP=127.0.0.1
SCFCSGSPort=55903
SCFCSGSShow=0

Този ConnectServer не е хубав ...
п.п Браво DarkMaster оправил си 2 магий на суммонер в другите релийзове в нета не работят ся само чакаме да оправиш и night skill дето беше написал в някой от първите постове че работи ... ...

Edit : друг бъг който открих е че куестите немоат се хвърлят или продават за продаването е ясно че е Server проблем но мисля че за да ги хвърлиш на земята беше Клиент проблем някой ако може да пробва да едитни item.bmd :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.