[Help] Season 3

FeliXcat

Active Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
947
Reaction score
218
Направих си всичко както трябва но трябваше да сменя GS че в предишния имах вирус.А след като го смених всичко тръгва даже някой неща работят по добре но ми дава ерор май за това нямам NPC & Monsters като вляза :D
picture.php


Ако някой знае как да го оправя да пише ;]
 

KR373N

Well-Known Member
Joined
May 18, 2008
Messages
1,944
Reaction score
446
значи това че ти е дало че има вирус може да е било от антивирусната повечето засичат почти сичко като вируси а проблема ти е в Game Servera смениго по добре
 

FeliXcat

Active Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
947
Reaction score
218
:О Нямам serverinfo.dat :( но за вируса преди имах също във файловете ми и незнайно как след 2 седмици ми изтри десктопа старт менюто,файловете и филмите :D
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
ами като нямаш сървър наново... , затова когато проверяваш за вируси си отказвай да ти проверява анти вирусната в MuServer ...
 

FeliXcat

Active Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
947
Reaction score
218
Трява някакав код да оправя във Mapserverinfo.dat но не знам как....
 
Last edited:

FeliXcat

Active Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
947
Reaction score
218
:) оправих се със GameServer-a но сега не може да се Move във CryWolf и Vally of Loren :D
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
хаха е то няма 2 хубави неща в този живот.. нали знаеш... :d
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
:) оправих се със GameServer-a но сега не може да се Move във CryWolf и Vally of Loren :D

Това е защото нямаш GameServer_CS или не ти работи :]:):
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
299
Росинчо ... Double Post ! Стига вече много ти станaха приятел ;]
 

parsy

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
351
Reaction score
152
Направих си всичко както трябва но трябваше да сменя GS че в предишния имах вирус.А след като го смених всичко тръгва даже някой неща работят по добре но ми дава ерор май за това нямам NPC & Monsters като вляза :D
picture.php


Ако някой знае как да го оправя да пише ;]

Отвори в Геймсървъра папка ДАТА там има 1 фаил в него некаде пише: ServerCode= 21 направи го да е = 0

А във MapServerInfo кадето е =21 пак го направи да е =0
 

FeliXcat

Active Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
947
Reaction score
218
Във Game Server няма папка дата в във Mapserverinfo няма никаде числото 21 :x