неска хора новата госпожа по биология уш няква хубавичка у-а като дигна мишника необръснат ахахахаха с pure се смазахме от смях :d:d:d
хаха тези полудяха .. тва се едно сме в затвор .. решетки на прозорците камери на сякаде униформи ебаси майката ..
аз съм 10 клас. за нас (над 9 клас) униформи няма. обаче ако направим много оцъствия (дори и да са извинени) оставаме на испит. ако нарушим някой от измислените им правила (като например да не пушим до даскало) ест. като ходим далече от даскало закъсняваме за час и ни гонят с оцъствие. друго правило ако направим неизвинени нестига че ни спират децките ами и ни карат да метем двора на даскалото. много прости правила ... камери немогат да ни сложат защото ще ги съдим ако сложат в стайте. според мен трябва ние (учениците) да направим 1 стачка за смъкване на министара на образованието!
leeway какво ви казаха после? Класния пищеше ли?
олеле майко... абе вие ако знаете какво беше преди това сега при вас е цветенце бе какво ми се оплакваш в даскало кой е пушил преди от нас никой... те ако те видеха да пушиш и детцка педагогическа идваше и и дупе ти е яко ма в буквалният смисал. преди ние да вземем да посегнем на даскал алеле майко чичко полицай идва и ти гарантирам че толко бой неса те били... пак ти после викай аз ще го пребия после и т.н... сега няма правила бе... не има но вие неги спазвате дори и малко поне... и за т'ва се дъжат с вас така... то вместо да запазвате даскалото си и още какво ли не то вие рушите бе... хях... че и за стачка ми говори пак тоя за к'во ще правите стачка че неви се спазват правилата ли?
не пускай 2 поста 1 след друг.
edit: Pure преди време бащами ми е казвал същото което и васко казва. до някъде и той е прав. само "рушим" училище-то. но да ни налагат такива правила ... има и хора които не са виновни и те го отнасят с нас.
наклон на кура няма ми даваш нали... има кой да бара там пак правилата ви ги няма никви а и има хора който не са виновни всички сте един дол дренки вече... ето еди го доказва
в моя клас има хора които миналата година заради 2-3 човека отнесоха и те наказания. помисли преди да напишеш нещо. ако ти си на нашето място и ти щеше да претендираш че тези правила са тъпи.