След като добавиха опцията за купуване на ресове вече мога да дам адекватна оценка на сървъра. Та закупих си 5 реса, направих си BK и честно да ви споделя сървърът много ме грабна. Всичко е много уравновесено и придава чувство за професионализъм. Смея да каже, че всичко по сървъра е изпипано много добре и честно казано от много време не бях попадал на толкова добър сървър. Със закупените 5 реса спокойно мога да си рескам сам, има доста спотове, както събрани така и пръснати. Препоръчвам на новите играчи да играят SM, защото има много пръснати спотове, включително и ЗЕН такива, и развитието ще е една идея по-лесно и интересно от това с BK/DL/ELF. Има около 5 гилдии с редовни и сериозни играчи в тях, няма никакви връжди и комплексирани деца, така че всички си помагат и играят доста задружно. Не ми се налага да се моля за парти, хората ме канят просто защото нищо не губят като помогнат на някого. С удоволствие продължавам да играя и каня всеки който си търси сървър да заповяда. Максималния брой ресове ще достигна предполагам за не повече от 2 седмици. Играта е интересна, има замък, ежедневни ивенти и тепърва пускат златни танталоси.
Като обобщение бих дал оценка на сървъра 9/10 - не давам максимална оценка, защото не са взети мерки за улесняване на новите играчи, но въпреки това играчите са много отзивчиви не вярвам някой да има проблем с развитието - просто, ако играеш сам трябва да си купиш някой друг рес, защото сетовете до които имаш достъп са +4,+6,+7,+8,+9, като да събереш сет на 9 от сърца е сравнително трудно, уръжията също са доста ускъдни.
Като препоръка бих дал:
1. Увеличаване дропа на сърца още малко.
2. Предметите, които падат от сърца, сакове и медали да са от +9 до +13.
3. Да се вдигне експириънса с x20 и да се добави weekend bonus още x20-30.
На този етап от сървъра, не мисля че тези промени ще навредят по някакъв начин на някого. Стремете се да привличате нови играчи и да ги накарате да останат.