[Req] Подпис

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
299
Трябва ми супер готината картинка за подписа ми. Моля Ви който му се занимава и няма друга работа ако може да ми направи некоя супер готина. Обръщам внимание на ЛешО и на Протект, защото тяхните подписи най-много ме привличат. Просто слагайте тука да видим какво ще ми хареса най-много... Благодаря много на всички предварително :nod:.
 
Last edited:
oк бих ти направил веднага но ми кажи какво искаш да има като (герой) някоя мацка робот аниме картина 3д рицар маг герой от някоя игра т.н. И сащо така та ти покажа само рендера или да ти направа сиг..
 
Еми ако можеш да направиш няколко... Пробвай с някой готин черен върколак, с един рицар и там другото с каквото искаш си избери ако ти се занимава. Върколака и рицарят са ми най-важните. Искам на тях да пише Xaphan и с по малки букви DarksTeam Member там ти знаеш как да си го направиш :;):.
 
ок сега ще измайсторя нещо защото туко що довърших 1 др подпис и сега почвам твоя !
 
Добре аз чакам. И да го направиш мнооооого готино ;).
 
офф мн готино нз дали това стана кажи ако не ти харесва да права ново но нз кво да измисля за някав рицар .. ::p: ти па как точно рицар реши нз ето ти :
 
Направи моля те и едно с върколак, моля те ! Иначе това е много готино ;)
 
ок ще направа проблема е че не мога да ти избера върколак по простата причина че са някви странни... пиши на Lesh0_Crew да ти дам няколко върколака да си избереш ! А не разбирам какво е толкова смешно докторе или просто гледаш да спамиш
 
Last edited:
Преди малко видях темата и викам 4еи да се проам и аз и е ко измаисторих ^^

xaphanjl4.png
 
Малко "Back Blur" би подобрило самото излъчване на този обект :)
 
Lesh0 може ли и на мене да направиш 1-2 че немам време апьк сьм и голям мьрзел да е с някак Рицар,Магиостниск :) нешту такова
 
[Req]Подпис

Xaphan дано ти харесат защото знаеш,че съм начинаещ в ФотоШоп-a
:wasntme::wasntme: :wasntme:
 

Attachments

  • werewolf2.jpg
    werewolf2.jpg
    162.9 KB · Views: 15
  • werewolf.jpg
    werewolf.jpg
    417 KB · Views: 15
Изтеглих си ги. Месри много въпреки, че не са много добри. Спокойно знам що за живорно ти е Photoshop-а 10/10 за труда и желанието да ми помогнеш ;)
 
Благодаря за уважението :)