А ето и една много добра(според мен) идея за името на проекта.Еми правете "DarkCore web"
по-добре дизайнера да е респект или котарака..Айде аз мога да бъда PS дизайнера
С php & html имам опит и мога и с това да помогна(макар че според мен това е работата на killar4eto & damian)
Mephisto да го редактира или каквото иска... А останалите кой с каквото може
А ето и една много добра(според мен) идея за името на проекта.
Едит: Може да се направи примерно безплатна и платена версия като цената на платената да е нещо символично....
по-добре дизайнера да е респект или котарака..
като цяло идеята не е лошо от много време чакам/надявам (не че ще го ползвам) да се направи сайт ползващ .tpl и multilang за момента mucore се доближава най-много, но и той куца лошото при тая игра е че всеки иска никои не дава. Пожелавам ти успех с идеята
Вярваш ли въобще ,че ще стане нещо?
Вярваш ли въобще ,че ще стане нещо?
Сериозните хора, които щяха да се захванат ги няма вече във форума.Еми аз вярвам, ако се хванем сериозно...|-(
Хахахаха, аз да съм песимист? Аз просто мисля реално.Щом има желание и опит ще стане нещо добро. Но ако са такива като sNG да мрънкат и да са такива песимисти по-добре да не се хващат.
OFF Topic: killar4eto влез във скайп да те питам някой неща.
Ми не знам. Гледам, че даваш идеи, пък знам ,че обичаш водката и имаш акъл в главата... и смятам, че и ти мислиш реално. :защо питаш мен? аз се надявам в много работи пък и кражбата е много голяма и ще се оцапа ако се сложат неща от тук от там. Отностно .tpl е лоша идея!
Хайде наистина да се вземем на сериозно! Дайте си скайп или фейсбук за контакти, който е навит. Моят скайп е: genadi.strahilov а фесбукът ще ме търсите Генади Страхилов и на аватарът ми е логота на му онлайн. Относно с това, което мислим да създадем, ние по-простите ще е добра идея всеки да направи по един примерен HTML дизайн с програмата Dreamweaver. Между другото, аз имам богат арсенал от картинки свързани с Му Онлайн, било то Wallpapers, нещо свързано с героите и т.н.
+1предлагам да спрем да говорим, а да почнем да действаме. Някой ако има свободно PC да направи 1 radmin сървър и да му дадем акаунт и парола и да почваме да тфорим