FasT RuNNeR New Member Joined Jan 16, 2009 Messages 272 Reaction score 32 Feb 13, 2009 #1 Така знам,че стаам досаден ама ако може да ми обясните как да направя Rankinga да не е до топ20 а топ100 мс...
Така знам,че стаам досаден ама ако може да ми обясните как да направя Rankinga да не е до топ20 а топ100 мс...
RaFa Team Member Joined Jan 24, 2009 Messages 786 Reaction score 485 Feb 15, 2009 #2 Само уточни едно нещо главния ранкинг или този който ти се показва на индекса ( ако имаш такъв де ) Reactions: FasT RuNNeR
FeliXcat Active Member Joined Aug 18, 2008 Messages 945 Reaction score 218 Feb 15, 2009 #3 Отваряш файла който съдържа настройките за топ листата (обикновенно в modules/topcharacters или нещо такова), намираш това PHP: $query = "Select TOP 20 Name,Class,cLevel,resets,MapNumber,AccountID,strength,dexterity,vitality............. и където пише 20 го сменяш на 100 или на колкото искаш да е.А ако е за другия ранкинг където се избира до колко да ти показва просто отваряш и променяп цифрите.... Reactions: FasT RuNNeR
Отваряш файла който съдържа настройките за топ листата (обикновенно в modules/topcharacters или нещо такова), намираш това PHP: $query = "Select TOP 20 Name,Class,cLevel,resets,MapNumber,AccountID,strength,dexterity,vitality............. и където пише 20 го сменяш на 100 или на колкото искаш да е.А ако е за другия ранкинг където се избира до колко да ти показва просто отваряш и променяп цифрите....