RaiderZ - Online

ReSpEc7

Well-Known Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
1,224
Reaction score
259
Цъкам RaiderZ вече от някъде 2 месеца и исках да направя тази тема понеже не се намират много българи и може би някой от форума я цъка.

В началото играта не ме впечатли като цяло (Все пак е още бета) но като се поразцъках и стигнах до пвп мапа и започнаха да ме къртят някакви изроди се зарибих тотално и реших да направя 35 левел.
Оказа се че в тази игра живота започва след 35-ти левел.
Доста е интересна и сега се очаква голям ъпдейт на играта в който ще се вдига левел капа на 40 и ще има нови мапове и т.н.

Сайта на играта е : http://raiderz.perfectworld.com/

Има европейски сървър и корейски но аз лично предпочитам Американския който е препълнен с хора (Много народ много нещо) пробвах европейския 1:1 са но там не е толкова препълнено с потребители.

Та ако има някой който я цъка нека да ми пише в играта пиша се Hybrith

Играя в регион: US.West, Server: Crowler

Надявам се да има доста хора които я цъкат.

В играта има 4 класа но с тези 4 класа можете да правите каквото си поискате в смисъл можете да ги развивате с Хибритни скилове от друг клас и т.н. абе няма какво да ви обяснявам ако я почнете сами ще видите.
Пишете ми в играта ако сте заинтересуване или на скайп или драснете едно лс ще ви помогна с удоволствие след 9-ти левел обаче ще мога да ви помагма :D:
 

G0dLiK3

Active Member
Joined
Jun 28, 2008
Messages
623
Reaction score
108
Бях я разцъкал преди няколко месеца, омръзна ми, но честно казано си е добра игричката. Лично бих я предпочел пред Терата.
 

ReSpEc7

Well-Known Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
1,224
Reaction score
259
На RaiderZ графиката ми харесва повече просто е уникална и като имаш в предвид Терата в началото не беше free2play дори и сега когато я направиха free2play RaiderZ има много повече потребители онлайн.
BTW: И аз не съм цъкал отдавна :D:
 

G0dLiK3

Active Member
Joined
Jun 28, 2008
Messages
623
Reaction score
108
Остави графиката, просто геймплейя е по-динамичен и дава повече възможности при RaiderZ.